Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Αντί να πάει να βάλει κανένα δόντι ο Μπαχτσελί γίνεται νούμερο δίπλα στο Ερντογάν

 


Γνωστός ξεδοντιάρης, υπέργηρος Τούρκος, αντί να κοιτάξει να βάλει κανένα δόντι, γυρνάει και κάνει το νούμερο δίπλα στον Ερντογάν επικροτώντας τα καραγκιοζιλίκια του σουλτάνου.

Την άσκηση «EFES» που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη ο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο ακροδεξιός του εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί που δυστυχώς χάνει λόγο ηλικίας τα δόντια του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, Ερντογάν και Μπαχτσελί -οι οποίοι συναντήθηκαν εκτάκτως την Τρίτη- θα μεταβούν από κοινού στη Σμύρνη και αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα την ένταση με την Ελλάδα, προκαλώντας λέγοντας ψέματα και προπαγανδίζοντας αθλιότητες για να επιβιώσουν πολιτικά στην χώρα τους.

Το καραγκιοζιλίκι του ξεδοντιάρη προέδρου του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης που συγκυβερνά με το κόμμα Ερντογάν έχει ξεκινήσει απο νωρίς αφού χαρακτήρισε τον έλληνα πρωθυπουργό όργανο των ξένων δυνάμεων «σαν τους παππούδες του» και πως κάνει προβοκάτσιες «για να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης».

«Ο Μητσοτάκης, σαν τους παππούδες του γίνεται όργανο των ξένων δυνάμενων και με τις ενέργειες και τη ρητορική του oοδηγεί την κατάσταση στο να ξεχειλίσει το ποτήρι. Επισκέπτεται τα νησιά που είναι αμφισβητούμενης κυριαρχίας επιχειρεί να προκαλέσει την Τουρκία και βρίσκονται μπροστά στη μύτη μας. Προσπαθεί να κάνει προβοκάτσιες για να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης εάν χρειαστεί καθώς θέλει να κάνει το Αιγαίο ελληνική θάλασσα» είπε χαρακτηριστικά ο ακροδεξιός ξεδοντιάρης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου