Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ζήτω η τρέλα στην κυβέρνηση Ερντογάν, ο Ακαρ απαγορεύει στον Χαρδαλιά να πηγαίνει στα νησιά

 



Ζήτω η τρέλα στην Τουρκία που δεν έχει σταματήσει να προκαλεί με γελοιότητες.

Όπως αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, η Ελλάδα συνεχίζει να κλιμακώνει τις εντάσεις, τον προσβλητικό της λόγο και τις παράνομες ενέργειες,

Τώρα πήρε την σκυτάλη ο Ακάρ, που συναγωνίζεται με τα υπόλοιπα νούμερα της κυβέρνησης Ερντογάν για το ποιος θα προκαλέσει περισσότερο. 

Στο στόχαστρο του Ακάρ βρίσκεται ο Έλληνας υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Τουρκίας θα πρέπει να… παίρνει άδεια από εδώ και στο εξής για να επισκεφτεί τα νησιά του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση Τύπου από το τουρκικό υπουργείο Αμυνας δεν θα μπορούσε να λήξει χωρίς ακόμη ένα προκλητικό προπαγανδιστικό παραλήρημα.

Το ψέμα και η παραπληροφόρηση των Τούρκων δεν έχει έλεος αφού ο  Χουλουσί Ακάρ, μας κατηγορεί ότι κατά την τρέχουσα χρονιά έχουμε προβεί σε 953 παραβιάσεις στο Αιγαίο, δηλαδή πετάμε πάνω απο τα νησιά μας.

Η κατηγορία αυτή έρχεται από τη Σμύρνη, την έδρα της Στρατιάς του Αιγαίου των 130.000 στρατιωτών, που σχηματίστηκε το 1975 και ως μοναδική αποστολή της έχει την εισβολή σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα. 

Το ψέμα και η προπαγάνδα του τουρκικού υπουργείου Αμυνας λέει, «παρά την καλοπροαίρετη και ειλικρινή προσέγγιση της Τουρκίας στο πνεύμα της καλής γειτονίας και της συμμαχίας, δυστυχώς, η Ελλάδα συνεχίζει να κλιμακώνει τις εντάσεις, τον προσβλητικό της λόγο και τις παράνομες ενέργειες συνεχίζοντας τις αβάσιμες κατηγορίες της κατά της χώρας μας». Στην ατζέντα, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκαν τα νησιά του Αιγαίου με τους Τούρκους να μιλούν για μπαράζ παραβιάσεων του αποστρατικοποιημένου καθεστώτος των νησιών με πολεμικά πλοία και αεροσκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων, με τις ενέργειες αυτές να έχουν καταμετρηθεί έως τώρα σε 953 εντός του 2022.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου