Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Κάποιος να πει στον Τσίπρα ότι η κυβέρνηση δεν θα αποδράσει και δεν τον θέλει ο κόσμος να κυβερνήσει

 


Εκτός από γραφικός, ανίδεος και προκλητικός, είναι και για λύπηση ο Αλέξης Τσίπρας, του έμαθαν ότι δήθεν η κυβέρνηση θα αποδράσει, ο κόσμος τον θέλει, και το λέει παντού παρά τα όσα λέει καθημερινά ο πρωθυπουργός και παρά τα σημάδια των δημοσκοπήσεων που του λένε ότι έχει τελειώσει πολιτικά.

Είπε ο Τσίπρας να πάει στην Ρόδο και την Σύμη ο άμοιρος, νομίζοντας ότι ο κόσμος με το που θα τον δει θα τον αγκαλιάσει, και του πει έλα πίσω να διαλύσεις όσα έχτισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν πέρασε μια μέρα που στήριξε με θέρμη τον νόμο Κατρούγκαλου προκαλώντας και εξοργίζοντας τους συνταξιούχους που δεν έχουν ξεχάσει, και σήμερα αναφέρθηκε στις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης η οποία έχει ελαστικοποιήσει την εργατική νομοθεσία με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι ειδικά στον τουριστικό τομέα να εργάζονται σε συνθήκες εξαιρετικά αρνητικές σε συνδυασμό και με την ακρίβεια που υπάρχει και η οποία εξανεμίζει το εισόδημά τους.

«Πρέπει να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας διότι δεν μπορεί να υπάρξει προοπτική στην οικονομία και στην παραγωγικότητα χωρίς εργαζόμενους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας που στηρίζει ακόμα τον νόμο έγκλημα του Κατρούγκαλου, που είναι ξεκάθαρα κατά της εργασίας και των συνταξιούχων.

Εκεί που γελάει ο κόσμος είναι όταν ο Τσίπρας είπε στους λίγους ευτυχώς παρευρισκόμενους τρομάζοντας τους, ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας «για να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά», όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να «αποδράσει» και να προκηρύξει εκλογές πριν από τον χειμώνα. 

«Οσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα για να έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Τσίπρας, χωρίς καμία αίσθηση της πραγματικότητας και της χαμηλής δημοτικότητας του, λόγω ανικανότητας.

Ο Τσίπρας αναχώρησε στη συνέχεια και για το νησί της Σύμης όπου το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού κ. Παπακαλοδούκα για να ενημερωθεί αναλυτικά αναφορικά με τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και να δώσει λύσης για να γελάει ο κόσμος περισσότερο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου