Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Προφυλακίστηκαν οι δυο ψαράδες που κατηγορούνται για το θάνατο του του Σήφη Βαλυράκη


 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο ψαράδες που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σήφη Βαλυράκη.

Οι δυο ψαράδες που είναι αδέρφια απολογούνταν από τις 11 το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή Χαλκίδας που τους έκρινε προφυλακιστέους, καθώς δεν έπεισαν με τα επιχειρήματα τους.

Ο Σήφης Βαλυηράκης είχε βρεθεί νεκρός από το Λιμενικό στις 24 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας ενώ το σώμα του 78χρονου άνδρα είχε βρεθεί στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή  «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων».

Φορούσε καταδυτική στολή και είχε βρεθεί περίπου ένα μίλι μακριά από το σκάφος του, ενώ από την πρώτη στιγμή υπήρχαν καταθέσεις που υποστήριζαν πως είχε διαπληκτιστεί με κάποιους ψαράδες.

Η οικογένεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ επέμενε ότι τα δύο αδέρφια είναι υπεύθυνα για τον θάνατό του με τους ίδιους να το διαψεύδουν.

Σύμφωνα με την μαρτυρία οι κατηγορούμενοι ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά με τον Σήφη Βαλυράκη και τον χτύπησαν πριν ο 78χρονος πέσει στη θάλασσα και χάσει τη ζωή του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου