Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Γιώργου Τράγκα -Κακούργημα η αποδοχή της κληρονομιάς



Η απόφαση αφορά στο σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, προκειμένου να γίνει έλεγχος για το πώς αποκτήθηκαν και από που προήλθαν τα λεφτά. 

Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού πορίσματος, άνω των 60 σελίδων, για τον τρόπο απόκτησης της επίμαχης περιουσίας στο εσωτερικό και το εξωτερικό και με διάταξη της Αρχής δεσμεύθηκε το σύνολο της περιουσίας και η εντολή διαβιβάστηκε στην Οικονομική Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Με αυτή την απόφαση «παγώνουν» και οι ενέργειες κληρονόμησης αυτών των περιουσιακών στοιχείων από τους δικαιούχους, εάν γίνει αποδοχή των κληρονομικών στοιχείων, τότε οι κληρονόμοι θα κατηγορηθούν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, το οποίο τιμωρείται ως κακούργημα.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, αποτελείται από δώδεκα ακίνητα σε κάποια από τα πιο ακριβά σημεία του πλανήτη: Μονακό, Παρίσι και Νίκαια στη Γαλλία, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Λας Βέγκας στις ΗΠΑ. Ακίνητα, φυσικά, είχε και στην Ελλάδα. Τη βίλα στην Εκάλη, στην οποία ζούσε με τη σύζυγό του, αλλά και στη Μύκονο και στην Κέρκυρα, σύμφωνα με όσα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα καθώς και ένα ακίνητο με θέα την Ακρόπολη.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου