Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Τούρκος καραγκιόζης φωτογραφήθηκε με τη σημαία της «ανεξάρτητης» Δυτικής Θράκης

 


Δεν έχουν τέλος τα καραγκιοζιλίκια και οι προκλήσεις, από τα νούμερα τους Τούρκους.

Την σκυτάλη πήρε, άλλο νούμερο ένας Τούρκος αντιδήμαρχος που έλαβε μέρος σε αγώνα κολύμβησης ανάμεσα σε Καστελόριζο και τουρκικά παράλια στο Κας και μετά φωτογραφήθηκε με τη σημαία της… ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, θέλοντας να προκαλέσει το νούμερο.

Το νούμερο ονομάζεται , Τσεμ Κουρσαντ Χασάνογλου αντιδήμαρχος στο  Oσμανγκάζι Προύσας

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης «Lycian Kas» που πραγματοποιήθηκε για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Kας και είχε ανασταλεί για δύο χρόνια λόγω πανδημίας. 

Η απόσταση που διένυσαν οι συμμετέχοντες, ήταν 7,1 χλμ και πρώτος τερμάτισε ο αθλητής Εμράχ Μπεκίρ, με 1 ώρα και 44 λεπτά.

Το νούμερο, ο Τούρκος αντιδήμαρχος Οσμανγκάζι,  κολύμπησε στην… «Γαλάζια Πατρίδα» για την… ειρήνη, αφιερώνοντας την προσπάθειά του στη… στη νεολαία της «“Tουρκικής” Ένωσης Νέων Κομοτηνής» και της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκης.




Tο καραγκιοζιλίκι αντιδήμαρχος έγραψε στο social :  «Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στην «Γαλάζια Πατρίδα» κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο. Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στη νεολαία της «Τουρκικής» Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην «Τουρκική» Μειονότητα Δυτικής Θράκης» στα social media.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου