Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Αλβανοί οι δράστες της δολοφονίας του 42χρονου στην Ραφήνα

 


Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί για την δολοφονία του 42χρονου από την Ραφήνα, που τον σκότωσαν στο ξύλο πέντε άτομα έξω από νυχτερινό μαγαζι.

Οι συλλήψεις έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τους Αλβανούς κακοποιούς δράστες να παραδέχονται τον άγριο ξυλοδαρμό του εκλιπόντα. 

Ο ένας από τους δύο Αλβανούς έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα.

Οι Αλβανοί δολοφόνοι του 42χρονου είπαν στην αστυνομία πώς, πηγαίνοντας στην τουαλέτα ο 42χρονος σκούντηξε κάποιον από την παρέα των πέντε και έγινε μικρός τσακωμός. Σύμφωνα με όσα είπαν οι συλληφθέντες, όταν το θύμα επέστρεψε, τους κοίταξε με άγριο βλέμμα και τότε αποφάσισαν να του επιτεθούν. 

Βγήκαν έξω από το μαγαζί, τον περίμεναν και όταν βγήκε με την κοπέλα του, του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του από κρανιοεγκεφαλικές κακκώσεις. 

Έχουν ταυτοποιηθεί και οι υπόλοιποι δράστες που αναζητούνται από την αστυνομία. 

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εξακριβώσει ποιος εκ των δύο ήταν αυτός που κατάφερε τα καίρια χτυπήματα στο κεφάλι του 42χρονου, και με τι τον χτύπησε.

Κανένας από τους δράστες δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές εκτός από έναν ο οποίος είχε συλληφθεί για κόντρες σε περιοχή των Αθηνών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου