Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Εξιχνιάστηκε η επίθεση στον ξενοδόχο στην Μύκονο, δυο οι δράστες, συνελήφθη ο ένας


 

Ένας 32χρονος από την Αθήνα με τη βοήθεια ενός Αλβανού μονίμου κατοίκου της Μυκόνου είναι οι δράστες της άγριας επίθεσης του επιχειρηματία του νησιού, Θεόδωρου Κουσαθανά πριν από 17 ημέρες. 

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μύκόνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Αττικής, και συνελήφθη ο Αλβανός και αναζητούν τον Έλληνα. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση απρόκλητης επίθεσης σε βάρος επιχειρηματία, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, στη Μύκονο.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης και ανάλυσης της υπόθεσης διαπιστώθηκε η εμπλοκή 3 ατόμων και συγκεκριμένα 32χρονου ημεδαπού ως φυσικού αυτουργού της επίθεσης και 2 ακόμη ατόμων ως συνεργών του.

Αναλυτικότερα, από την συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης και την ανάλυση του προανακριτικού υλικού που συλλέχθηκε προέκυψε ότι, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ο 32χρονος ακολούθησε τον επιχειρηματία οδηγώντας κλεμμένο όχημα και προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας στο όχημα του.

Ακολούθως επιτέθηκε απρόκλητα στον επιχειρηματία προσπαθώντας να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες, με χρήση βαρέως αντικείμενου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε έτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος αλλοδαπός.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, ο ένας από τους συνεργούς (31χρονος αλλοδαπός), ο οποίος αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη για απείθεια.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν ,βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο με το οποίο ο 31χρονος μετέφερε τον 32χρονο, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώπιων του οποίου οδηγείται ο συλληφθείς με τις δικογραφίες που σχηματιστήκαν σε βάρος του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου