Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μπακογιάννη - Συγκίνηση για την Ντόρα

 



Η προτομή του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη κοσμεί από σήμερα το Άλσος που φέρει το όνομά του στο Παλαιό Ψυχικό.



Τα αποκαλυπτήρια έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.



Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος και τα δύο παιδιά του, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Αλεξία Μπακογιάννη.

Την τελετή «άνοιξε» ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος τόνισε για την προτομή: «Είναι μία συμβολική πράξη, για έναν άνθρωπο σύμβολο της Δημοκρατίας και της εθνικής συμφιλίωσης. Αποτίουμε φόρο τιμής, σ' έναν πολιτικό, που σημάδεψε την εποχή του με τους αγώνες του και τις ιδέες του».



1 σχόλια :

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού για την προτομή και την ονομασία "Πάρκο Παύλου Μπακογιάννη" και την τιμή στον αείμνηστο φίλο μου στη Γερμανία και μετά εδώ στην Ελλάδα Παύλο Μπακογιάννη, που πρόσφερε πολλά αλλά οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη δεν τον άφησαν να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Βούρκωσα τώρα καθώς θυμήθηκα στη Βουλή τα συγκινητικά λόγια του πεθερού του Κων. Μητσοτάκη την ημέρα της δολοφονίας του. Αθάνατε Παύλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή