Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Γελάει ο κόσμος! Ο Τσίπρας ζει μέσα στο ψέμα και δεν κοιμάται τα βράδια- Ευτυχώς οι πολίτες κοιμούνται

 



Κυβέρνηση : Σχετικά με τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα, ελπίζουμε να είναι κάτι παροδικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση, κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες πολίτες.

Η κατάσταση με τον Αλέξη Τσίπρα είναι τραγική, δεν ξέρεις εάν πρέπει να γελάσεις η να κλάψεις με την πάθηση του να λέει και να ζει μέσα στο ψέμα.

Πλήρως απαξιωμένος από τους πολίτες, πίσω σε κάθε δημοσκόπηση, χωρίς ελπίδα να ανακάμψη, ζει μέσα στο ψέμα, παραμυθιάζει το κόσμο, προσπαθεί να τον τρομοκρατήσει, λες και οι πολίτες δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι.

Μία απο τις κορυφαίες του στιγμές γελοιότητας, παραπληροφόρησεις και φαιδρότητας, είναι στη διαδικτυακή εκπομπή «Meeting Point» του newsbomb.gr με τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη, που έκανε και άλι τον κόσμο να γελάσει λέγοντας "Δεν κοιμάμαι τα βράδια, φοβάμαι τι θα παραλάβουμε -Στο Μαξίμου έμενα μέχρι τις 4 το πρωί για να βρίσκω λύσεις!"

Λύσεις όπως, πώς να πτωχεύσει την ΔΕΗ, πώς να τα πάρει απο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, και πώς να ρίξει γρηγορότερα στα βράχια την χώρα. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ποιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας έμενε μέχρι τις 4 το πρωί στο Μαξίμου; Ποιός; Ούτε οι δικοί του δεν θα το πίστευαν, ούτε η σύζυγος του.

Μέσα σε όλες τις παπάτζες που είπε σημειώσαμε : «Δεν έχω καμία μα καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει. Αυτό που με απασχολεί, αυτό που με κάνει τα βράδια να μην κοιμάμαι, είναι γι' αυτό που θα παραλάβουμε την επόμενη μέρα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας. «Όταν ήμουν στο Μαξίμου δεν ήμουν happy traveler, καθόμουν μέχρι τις 3 και 4 το πρωί για να βρω λύσεις σε ασφυκτικές συνθήκες. Και βρήκαμε λύσεις, ρυθμίσαμε το χρέος, βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, φέραμε την ανάπτυξη…» και «ήρθαν τώρα πάλι κάποιοι που εφαρμόζουν τις ίδιες συνταγές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και τρώνε από τα έτοιμα», πρόσθεσε. «Ναι, με τρομάζει η επόμενη μέρα», είπε, «διότι ο κ. Μητσοτάκης δεν αφήνει μονάχα χάος στα δημόσια οικονομικά και στην κοινωνική συνοχή της χώρας, αλλά αφήνει χάος και σε ό,τι αφορά τη διεθνή θέση της χώρας και τους μεγάλους γεωπολιτικούς κινδύνους που γεννά η στρατηγική του στην εξωτερική πολιτική, η οποία δεν έχει αρχή, μέση και τέλος».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά με επίσημη δήλωσή του στις faidr;ew δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τις οποίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «χάσει τον ύπνο» του.

Η κυβέρνηση με τον Γ. Οικονόμου απαντά τα εξής:

«Η πραγματική αιτία της “αγωνίας” του κ. Τσίπρα είναι το γεγονός ότι, παρά την εξαιρετικά δυσχερή παγκόσμια συγκυρία, η Κυβέρνηση διατηρεί υψηλότατα ποσοστά αποδοχής από την κοινωνία, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Για αυτό, κάνοντας διαχείριση ήττας, ασχολείται αποκλειστικά με τη διευθέτηση των εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εδραιώσει τη θέση του.

Οι αναφορές του για την κατάσταση της χώρας είναι, πέρα από υποκριτικές, και ψευδείς. Γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της εισαγόμενης ακρίβειας, η Κυβέρνηση εφαρμόζει ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών, συνεχίζει με συνέπεια να αφαιρεί φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη από το σύνολο της κοινωνίας, αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημα για όλους, δημιουργεί θέσεις απασχόλησης και θωρακίζει την ασφάλεια της χώρας. Όλοι θυμούνται ότι ο κ. Τσίπρας δημιούργησε μια κρίση που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα εξωγενείς κρίσεις, ενισχύοντας την Ελλάδα.

ΥΓ: Σχετικά με τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα, ελπίζουμε να είναι κάτι παροδικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση, κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες πολίτες».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου