Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Γελάνε οι στρατιωτικοί με τον ΣΥΡΙΖΑ - Λένε ότι τα ΒΜΡ 1 είναι καλύτερα των Marder

 


Γελάνε διεθνώς οι στρατιωτικοί με τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Τομεάρχες Εθνικής Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας.

Τα δύο αυτά ακατάλληλα νούμερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την αποστολή βαρέος οπλισμού στην Ουκρανία υποστηρίζοντας ότι τα σοβιετικά οχήματα υπερτερούν επιχειρησιακά και δεν έχουν σταματήσει να γελάνε σε όλη της υφήλιο, ακόμα και οι Ρώσοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκλητικός χωρίς καμία αίσθηση σοβαρότητας, ισχυρίζεται ότι υποτίθεται θα αντικατασταθεί το παλιό υλικό με νέο γερμανικό, δηλαδή δεν πιστεύει τον Γερμανό Καγκελάριο.

Ισχυρίζεται χωρίς ίχνος σοβαρότητας ότι τα ΒΜΡ 1 που έχουμε είναι της δεκαετίας ’60 και τα «πολύ πιο σύγχρονα» και «καινούργια» Marder είναι της δεκαετίας ’70.

Λένε επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην δώσουμε το Ρώσικο υλικό και στεναχωρηθεί ο σύντροφος Πούτιν πώς τα ΒΜΡ 1 τα γνωρίζουμε τέλεια, έχουν τα προβλήματά τους, αλλά επί τόσες δεκαετίες γνωρίζουμε πώς να τα συντηρήσουμε και κυρίως πώς να τα χειριστούμε.

Δεν ανέχονται επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αναβαθμίζεται ο Ελληνικός στρατός και ότι η αντικατάσταση «δεν μας κοστίζει τίποτα» και ρωτάνε από πού προκύπτει και αυτό.

Είναι τόσο τραγικοί στον ΣΥΡΙΖΑ που αναρωτιούνται γιατί αφού είναι καινούργια τα Marder, η Γερμανία δεν τα στέλνει στην Ουκρανία και τα δίνει σε εμάς, και σε αυτό το σημείο κλαίνε όσοι το διαβάζουν και το ακούν απο τα γέλια για την κατάντια των ερωτημάτων του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει και απάντηση.

Στην ανακοίνωση τους αυτά τα δύο νούμερα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσας και Τσίπρας λένε και άλλα που δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε και άλλο μαζί τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου