Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Πτήση τρόμος στην Ινδία με 15 τραυματίες


 

Στο αεροπορικό ταξίδι με αφετηρία την Ινδία, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 15 άτομα μετά από αναταράξεις στον αέρα που ταρακούνησαν αεροσκάφος με προορισμό τη Δυτική Βεγγάλη, αναποδογυρίζοντας αποσκευές και προκαλώντας ανησυχία στους επιβάτες.

Η κάθοδος στην πίστα του αεροδρομίου για την προσγείωση της πτήσης SG 945 της SpiceJet, που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Βομβάη με κατάληξη στο αεροδρόμιο Kazi Nazrul Islam στην πόλη Durgapur, βρέθηκε σε μια βορειοδυτική καταιγίδα και το ταρακούνημα σκόρπισε τον τρόμο.

Κομμάτια αποσκευών έπεσαν από τους υπερυψωμένους θαλάμους, τραυματίζοντας αρκετούς επιβάτες. 



Η πτήση με 188 επιβάτες κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Όλοι οι τραυματισμένοι επιβάτες βρίσκονται πλέον εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση.

Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία ρυθμίζει τον τομέα της πολιτικής αεροπορίας της Ινδίας, διέταξε τη Δευτέρα έρευνα για το περιστατικό.

Η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη λύπη της για την τρομακτική εμπειρία.

«Την 1η Μαΐου, το αεροσκάφος Boeing B737 της SpiceJet που εκτελούσε την πτήση SG-945 από τη Βομβάη προς το Durgapur αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις κατά τη διάρκεια της καθόδου, οι οποίες δυστυχώς είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μερικών επιβατών. Κατά την άφιξη του αεροσκάφους στο Durgapur παρασχέθηκε άμεση ιατρική βοήθεια»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου