Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ξεφτιλίστηκαν οι Συριζαίοι και ο Βαξεβάνης με fake είδηση για Άδωνι Γεωργιάδη

 


Ενα βίντεο που δείχνει υποτίθεται τη συνοδεία του Αδωνι Γεωργιάδη στην Ελούντα, ξεφτίλησε για ακόμα μία φορά τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον Βαξεβάνη που το έκανε θέμα.

Το βίντεο υποτίθεται δείχνει τη συνοδεία του Αδωνι Γεωργιάδη από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ελούντα της Κρήτης για το Πάσχα. 

Το video όμως αφορά συνοδεία κάποιου σε άλλη χώρα αφού οι πινακίδες των οχημάτων είναι κίτρινες, και μάλλον είναι συνοδεία στην Μεγάλη Βρετανία.

Αυτό φυσικά δεν πτόησε τους Συριζαίους που ξεφτιλίζονται με την πρώτη ευκαιρία, και το ανέβασαν για να το κάνουν θέμα.

Να μας απαντήσει ο υπουργός Ανάπτυξης αν είναι αυτή η συνοδεία του στην Κρήτη. Ούτε ο Κάρολος δεν είχε τέτοια συνοδεία. Τι συμβαίνει; Απαιτούνται απαντήσεις, γράφουν εξοργισμένοι οι σχολιαστές που καλούν την κυβέρνηση να πάρει θέση και κανένας δεν προσέχει το video για να μην ξεφτιλιστεί.

Ανάμεσα στους απρόσεκτους που ξεφτιλίστηκαν και ο Κώστας Βαξεβάνης που επίσης απαιτεί απαντήσεις από τον υπουργό… Τελικά τι έχει συμβεί. Τελικά κανένας από τους οργισμένους σχολιαστές που έσπευσαν να εκφράσουν την οργή τους στο Twitter, δεν έχει προσέξει ότι η πομπή κινείται στο αριστερό ρεύμα όπως συμβαίνει μόνο στη Μεγάλη Βρετανία ή στις πρώην αποικίες της Μεγάλης Βρετανίας, και ότι οι πινακίδες τόσο των μοτοσυκλετών όσο και των οχημάτων είναι κίτρινες. 

Remaining Time 0:00
 


Και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος του Αδωνι Γεωργιάδη με τον Κώστα Βαξεβάνη, που δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ξεφτιλίζεται:


Κώστας Βαξεβανης: Έτσι κινείσαι @AdonisGeorgiadi; Είναι πράγματι αυτοκινητοπομπή που σε συνοδεύει;


Αδωνις Γεωργιάδης: Είχε και 2 ελικόπτερα Απάτσι που δεν φαίνονται στο βίντεο Κώστα μου και δύο Ραφάλ… τί έγινε τελικά αποφάσισες να την προφυλακίσεις την Ανακρίτρια ή θα τις βάλεις μόνον περιοριστικούς όρους;…Χριστός Ανέστη


Κώστας Βαξεβανης: Όπως κάθε κλασσικός ακροδεξιός τη μπάλα στην εξέδρα. Είναι ή όχι δικιά σου συνοδεία;


Αδωνις Γεωργιάδης: Ρε Κώστα πραγματικά τώρα δεν βλέπεις ούτε ότι αυτά τα αυτοκίνητα κινούνται στο αριστερό ρεύμα ούτε ότι έχουν κίτρινες πινακίδες; Καλά εσύ ο τόσο "οξυδερκής ερευνητής" πώς δεν τα πρόσεξες; Εν τω μεταξύ έχει κυκλοφορήσει το βίντεο που είμαι μόνος μου χωρίς συνοδεία στον επιτάφιο.











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου