Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

«Σφαίρες» στο ΙΧ της προϊσταμένης των διπλωμάτων!


 

Δύο σφαίρες βρήκε στο αυτοκίνητό της η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του βόρειου τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Προειδοποίηση ή τυχαίο γεγονός; Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να απαντήσει αν οι δύο οπές από σφαίρες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του βόρειου τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής αποτελούν προειδοποιητικό μήνυμα που συνδέεται με την εργασίας της ιδιοκτήτριας του οχήματος ή αποτελεί κάποιο άλλο τυχαίο γεγονός…

Το μόνο σίγουρο και επιβεβαιωμένο είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά στις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής όπου συλλαμβάνονται υποψήφιοι οδηγοί με ψείρες και κάμερες κατά τη διενέργεια των θεωρητικών εξετάσεων απόκτησης άδειας οδήγησης!



Η Αστυνομία ερευνά όλες τις παραμέτρους και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr δεν είναι η πρώτη φορά που απειλείται προϊστάμενος σε Διεύθυνση Μεταφορών καθώς και στο παρελθόν τέως διευθυντής στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών του βόρειου τομέα κινούμενος με το αυτοκίνητό του σε κεντρικό οδικό άξονα προσεγγίστηκε από δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο τα οποία στη συνέχεια με ρόπαλο του μπέιζμπολ χτυπούσαν το όχημά του. Ευτυχώς ο τέως διευθυντής δεν έχασε την ψυχραιμία του και πρόλαβε να φτάσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κινούνταν με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Στο νέο περιστατικό η προϊσταμένη της της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του Βορείου τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής είχε σταθμευμένο το όχημά της επί της Λεωφόρου Κηφισίας και το βρήκε με δύο οπές από σφαίρες που πιθανόν να προέρχονται από πυροβόλο όπλο.

Στη συνέχεια η προϊσταμένη κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής και τα στελέχη της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση για το συμβάν προσπαθώντας να διαλευκάνουν την υπόθεση πυροβολισμού του αυτοκινήτου της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.


Γιώργος Κ. Ανδρής

newsauto.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου