Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ακροαριστεροί προκαλούσαν τους αστυνομικούς στο ΑΠΘ για να δημιουργήσουν επεισόδια


 

Διάλογος ανάμεσα σε ακροαριστερό και αστυνομικό!! Ακροαριστερό που αντιδρά επειδή του έληξαν την παράνομη κατάληψη και στην θέση της γιάφκας φτιάχνουν βιβλιοθήκη για τους φοιτητές.

Αντιεξουσιαστές και ακροαριστεροί φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αντιδρούν για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον χώρο, στον οποίο βρισκόταν για 34 χρόνια η κατάληψη Στέκι στο Βιολογικό. 

Η πρυτανεία του πανεπιστημίου ζήτησε την παρουσία της αστυνομίας για την προστασία των εργασιών, γιατί πριν από λίγε ημέρες οι ακροαριστεροί είχαν καταφέρει να διώξουν με απειλές τον εργολάβο.

Κατά την συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών και ακροαριστερών φοιτητών στην είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, οι ακροαριστεροί φροντίζοντας να τραβάει κάποιος σύντροφος με κινητό, προκαλούσαν τους αστυνομικούς για να γίνει θέμα μετά στα ΜΜΕ.

Ο άνδρας των ΜΑΤ, έχοντας καταλάβει το ακροαριστερό σχέδιο ακούγεται στο παρακάτω βίντεο να λέει απευθυνόμενος σε φοιτητή: «Κούνα το κεφάλι σου το κλούβιο βλάκα, άμα έρθω κάτω θα τρέχεις μέχρι την παραλία» και τον ακροαριστερό να του απαντάει: «Σαράντα χρονών κεφτές είσαι ρε μ...».

Τότε ο άνδρας των ΜΑΤ με αυστηρό ύφος συνέχισε: «Μέχρι κάτω στην παραλία θα τρέχεις, χαϊβάνι».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου