Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Συνελήφθη ο Αλβανός κρατούμενος με Covid που απέδρασε από το νοσοκομείο Ρόδου


 

Από την περασμένη Δευτέρα οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον Αλβανό υπόδικο που είχε δραπετεύσει από το Γενικό νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλευόταν κρατούμενος, καθώς έπασχε από κορωνοϊό.

Το πρωί της Πέμπτης, τον βρήκαν και τον συνέλαβαν σε πολύ κοντινό σημείο από το ίδρυμα!

Κανείς δεν ξέρει με πόσους ήρθε σε επαφή ο 31χρονος δραπέτης στο διάστημα που κυκλοφορούσε ελεύθερος και αν τους έχει μεταδώσει τον ιό. Αυτό που προξενεί εντύπωση, όμως, είναι πώς κατάφερε να κινείται παρ' όλο που πάσχει από βαριά πνευμονία! Το περίεργο είναι ότι κατόρθωσε να βγάλει τις χειροπέδες που τον κρατούσαν δεμένο στο κρεβάτι της κλινικής Covid-19... γλιστρώντας τα χέρια του που είναι ιδιαίτερα λεπτά! 

Έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες στους αστυνομικούς που φρουρούσαν την πόρτα του δωματίου του!

Ο 31χρονος είχε μεταχθεί την προηγούμενη Παρασκευή από τις δικαστικές φυλακές Χανίων για να δικαστεί για κλοπές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Όμως, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και η δίκη αναβλήθηκε, αφού εισήχθη στο νοσοκομείο υπό επιτήρηση που αποδείχθηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει, όπως και οκτώ Ρομά συνεργοί του, είναι για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση που φέρονται να διέπραξαν σε επιχειρήσεις της Ρόδου τον Φεβρουάριο του 2017.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου