Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Δέν άρεσε στον πωλητή κεραλοιφών ότι θα μιλήσει ο Ζελένσκι στην Ελληνική Βουλή

 


Το καραγκιοζιλίκι του Βελόπουλου το ξέρει όλη η υφήλιος, όπως ξέρει ότι έχει μια τρέλα με τον δικτάτορα Πούτιν, το ξανθό γένος όπως το λέει εννοώντας τους Ρώσους τους οποίους υποστηρίζει.

Για ακόμα μια φορά, προκλητικά η Ελληνική Λύση αποφασίζει να υπερασπιστεί τη Ρωσία στην εισβολή της στην Ουκρανία, με το κόμμα του πωλητή κεραλοιφών Κυριάκου Βελόπουλου να επιτίθεται στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά για την πρόσκληση που έγινε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή.

Η προκλητική ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης υπέρ του δικτάτορα Πούτιν:

«Ο πρωθυπουργός, χωρίς να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς όπως άλλωστε συνηθίζει, κάλεσε τον πρόεδρο της Ουκρανίας να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στην Βουλή των Ελλήνων. Την Βουλή που τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι υπουργοί του όπως και κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί, σπανίως “επισκέπτονται”», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης. Η Ελληνική Λύση λοιπόν αναμένει με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του κ. Ζελένσκι για την ισχυρή αμυντική συμφωνία που είχε υπογράψει με την Τουρκία πολύ πριν τον πόλεμο, η οποία στρέφεται κατά των ελληνικών συμφερόντων και της εθνικής μας ασφάλειας, όπως και τις θέσεις του για την συμπεριφορά του ουκρανικού κράτους έναντι της ελληνικής εθνικής μειονότητας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου