Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Γελάει ο κόσμος με την υπερβολή του ακατάλληλου Αλέξη Τσίπρα

 


Σε κάθε εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, οι πολίτες σηκώνουν τα χέρια προς τον ουρανό και φωνάζουν ευτυχώς γλιτώσαμε.

Σε κάθε εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ότι αυτός ο τύπος έγινε τυχαία πρωθυπουργός, είναι ένας επικίνδυνος και ακατάλληλος πολιτικός και πρέπει να παροπλιστεί σύντομα.

Τώρα τον Αλέξη Τσίπρα, τον πείραξε το ανήκουμε στην Δύση, μάλλον επειδή είχε άλλα στον νού του να ανήκουμε στην Τουρκία, την Βενεζουέλα η την Ρωσία.

Το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το θέμα της στάσης της χώρας και το ερώτημα αν ανήκουμε στη Δύση, αφού επανέλαβε τα περί προκεχωρημένου φυλακίου για το οποίο είχε μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνοντας ως παράδειγμα το Ισραήλ και λέγοντας ότι δεν θέλει να ζήσει σε μια χώρα όπως αυτή που «θα είμαστε και στο φυλάκιο και δεσμοφύλακες». 

Στη συνέντευξη το στον ΑΝΤ1, αυτός ο επικίνδυνος και ακατάλληλος για πολιτικός δήλωσε ότι «Έρχεται ο κύριος Μητσοτάκης και λέει ότι όχι μόνο ανήκομεν εις την Δύσιν αλλά είμαστε και το προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης» για να προσθέσει πως «εγώ δε θέλω να ζήσω έτσι, ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου κύριε Χατζηνικολάου. Δεν θέλω να ζήσω σε μια χώρα που θα είναι όπως είναι στο Ισραήλ, να είμαστε στο φυλάκιο και δεσμοφύλακες»

Η αναφορά του Τσίπρα στο Ισραήλ και τα περί φυλακίων και δεσμοφυλάκων προκαλεί εντύπωση όπως άλλωστε και τα όσα είπε για το θέμα της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για την οποία δήλωσε ότι δεν θα την υπέγραφε με αυτή τη μορφή κυρίως δε χωρίς ανταλλάγματα (ούτε ο ίδιος γνωρίζει με ποια μορφή θα την υπέγραφε και ευτυχώς που δεν ηγείται αυτός και το κόμμα του) τη στιγμή που δίνουμε βάσεις και ειδικά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης που σημειωτέον μέσα από αυτή τη διαδικασία αναβαθμίζει γεωπολιτικά τη χώρα όπως προκύπτει και από τις εξελίξεις με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Τα ανταλλάγματα όπως λέει που θα ζητούσε ο Αλέξης Τσίπρας (ανταλλάγματα που ισχύουν με τις συμφωνίες και συμμαχίες του Κυριάκου Μητσοτάκη) είναι η «προστασία της χώρας έναντι υποτιθέμενης επίθεσης από μια άλλη χώρα που μάλιστα είναι και χώρα μέλος του ΝΑΤΟ. Αυτό το αντάλλαγμα. Ποιο είναι το βασικό αντάλλαγμα που θέλουμε» φέρνοντας ως παράδειγμα την ύπαρξη αμερικανικών πλοίων στην Αλεξανδρούπολη τα οποία θα υπάρχουν εκεί με βάση τη συμφωνία που έχει υπογραφεί αλλά «δεν θα κουνάνε ρούπι» αν πιο κάτω «παραβιάζονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» ώστε όπως είπε «να προστατέψουν την ελληνική κυριαρχία». «Τέτοιου είδους ανταλλάγματα θα ζητάγαμε»

Με λίγα λόγια ένας Τσίπρας να είχαμε να λέγαμε, μιας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προστατέψει σε όλα τα επίπεδα την χώρα, και εγώ δεν έχω κανένα λόγο ύπαρξης στην πολιτική ζωή του τόπου, γιατί είμαι ανεπαρκής και ακατάλληλος παντού ειδικά σε θέματα οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου