Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Δέν παίρνουν παράδειγμα την Ρωσία οι Τούρκοι και προκαλούν : «Να πάρουμε τα νησιά που μας έκλεψε η Ελλάδα»

 


Η Τούρκοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα δεν είναι Ουκρανία, και δεν παίρνουν παράδειγμα την αντιμετώπιση που έχει η Ρωσία για να βάλουν μυαλό και να σταματήσουν να προκαλούν.

Μόνο το ότι η Ελλάδα είναι στο ΝΑΤΟ και μέλος της Ε.Ε. πρέπει να λέει κάτι στους προκλητικούς Τούρκους, που εάν τολμήσουν να κάνουν κάτι η μοίρα τους θα είναι 100 φορές χειρότεροι από τους Ρώσους.

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι του δικτύου CNN Turk δήθεν «φοβούνται» για πιθανή επίθεση της Ελλάδας στην Τουρκία, παρουσιάζουν χάρτες με ελληνικά νησιά λέγοντας προκλητικά πως κατέχει «παράνομα» η χώρα μας και προτείνουν μελλοντική κατάληψή τους από την Τουρκία. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μπασάκ Σενγκιουλ σε εκπομπή του CNN Turk μιλάει με φόντο χάρτη με τα δήθεν «παρανόμως» εξοπλισμένα νησιά της Ελλάδας. Αρχικά θέτει τον… «προβληματισμό» της λέγοντας: «Η Ελλάδα εξόπλισε τα νησιά τα οποία έπρεπε να είναι αφοπλισμένα. Άλλωστε σχετικά με αυτό η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει από το υψηλότερο βήμα να θέτει τις αντιρρήσεις της και ανέφερε πως θα γίνουν τα απαραίτητα. Υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει πρόκληση απ’ την πλευρά της Ελλάδας κατά της Τουρκίας ,όπως έγινε και με την Ρωσία;» λέει η Σενγκιού, καταλήγοντας με το ερώτημα: «Το επόμενο διάστημα σχετικά με την Τουρκία, υπάρχει μήπως σκέψη για μία ανάλογη κίνηση;»

Ακολούθως, στο ίδιο κλίμα, ο κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Χουλκί Τζεβίζογλου λέει πως πρέπει να αναζητηθούν τρόποι ώστε η Τουρκία να πάρει πίσω τα νησιά από την Ελλάδα: «Τώρα πρέπει και να μην πέσουμε στην παγίδα, αλλά και να πάρουμε με κάποιο τρόπο τα καταληφθέντα μας νησιά. Μήπως λόγω αυτού του προβλήματος (Ουκρανία), να παραβλέψουμε ότι κάποια νησιά μας καταλήφθηκαν; Να αδρανοποιηθούμε; μεταξύ τα νησιά μας καταλήφθηκαν, η Αλεξανδρούπολη εξοπλίστηκε και η Ελλάδα συνεχώς παρενοχλεί την Τουρκία» ολοκλήρωσε προκλητικά ο Τζεβίζογλου.

Εάν δεν μπορούν να πάρουν το μάθημα τους οι Τούρκοι βλέποντας την Ρωσία και τις επιπτώσεις, τότε ο λαός λέει όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου