Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

«Συναυλία ειρήνης» χωρίς ούτε μία αναφορά στο έγκλημα της Ουκρανίας και τον δικτάτορα Πούτιν

 


Αρνητικά είναι τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση της «συναυλίας ειρήνης» με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, χωρίς να γίνεται αναφορά στο έγκλημα που υφίσταται η Ουκρανία και στον δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η αφίσα έχει τα ονόματα γνωστών τραγουδιστών από κάθε μουσικό είδος, κωμικών και ηθοποιών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται  ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια και το γενικόλογο «#συναυλία_ειρήνης»  έχει πάρει αρνητικές διαστάσεις.


Η προκλητική αφίσα την εκδήλωσης πέραν από κάποιες μικρές κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στην Ουκρανία που πολιορκείται, ούτε στη Ρωσία που έχει εισβάλει στην γειτονική της χώρα και έχει κάνει εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων και παιδιών.

Αυτό που ενοχλεί την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών και αντιδρούν είναι ότι οι καλλιτέχνες και οι διοργανωτές που τους χρησιμοποιούν, κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην χώρα που αμύνεται για τα εδάφη της και εκείνη που θέλει να τα κατακτήσει διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου.

Τα tweets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου