Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Μόνο αντρίκια στάση δεν κράτησε ο Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ - Ξεφτιλίστηκε για να μην διαγραφεί


 

Την ώρα που ακούσαμε τον Σάκη Παπαδόπουλο να ζητάει τον λόγο και να μιλάει για Novartis, καρφώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, είπαμε να και ένας συριζαίος που κάνει την διαφορά.

Έλα όμως που μόλις άκουσε ότι θα διαγραφεί, επειδή δεν ακολουθεί την αθλιότητα ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε την ουρά στα σκέλια και ανασκεύασε γελώντας ο κόσμος μαζί του.

Χθες το πρωί, ο Σάκης Παπαδόπουλος ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της Βουλής να εγγραφεί ως ομιλητής σε ένα νομοσχέδιο για να μιλήσει για τη… Novartis.

Αμέσως ανησύχησαν στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ήξεραν ποιος ήταν ο λόγος.

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι δε θα ξαναβάλει υποψηφιότητα και πως «θέλει να τα πει στη Βουλή και όχι στην τηλεόραση» και από το βήμα της βουλής, ο Σάκης Παπαδόπουλος κάλεσε, ουσιαστικά, την Κουμουνδούρου να… σεβαστεί την πράξη αρχειοθέτησης της δικογραφίας για τη Novartis που αφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έπαθαν εγκεφαλικό για την διαφοροποίηση του, που δεν ακολουθεί τον κατήγορο του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα. Η Όλγα Γεροβασίλη τηλεφώνησε στον Σάκη Παπαδόπουλο, απειλώντας τον "δημοκρατικά και ακροαριστερά" προειδοποιώντας τον πως αν δεν ανασκεύαζε, «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», όπως ήταν η χαρακτηριστική φράση που ελέχθη, από την συριζαία. 

Ο Παπαδόπουλος, όπως φάνηκε τα έκανε επάνω του και μόνο μάγκας δεν αποδείχθηκε αφού ζήτησε τον λόγο για δευτερολογία στη Βουλή και έδωσε στη δημοσιότητα και μία δήλωση, στην οποία.. αναιρεί τον εαυτό του, ξεφτιλίζεται για το κόμμα, και καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει συγγνώμη από την πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου