Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Παραδόθηκε και ο 10 καταζητούμενος για δολοφονία Άλκη - Έρευνα για τον γιό του Ιβάν Σαββίδη

 


Εμφανίστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ο 25χρονος που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο επονομαζόμενος «Αθηναίος» κρατείται από εχθές στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και πρόκειται για οργανωμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατηγορείται μαζί με άλλα 10 άτομα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιός του Ιβάν Σαββίδη, αντί να καταδικάζει την δολοφονία του Άλκη από κακοποιούς του ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι έχει ρίξει πολλές φορές λάδι στην φωτιά πορώνοντας περισσότερο τους ανεγκέφαλους.

Η κοινή γνώμη, απλοί πολίτες, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουν, καταδίκασαν την αθλιότητα του Γιώργου Σαββίδη και ζητούν να τεθούν προ των ευθυνών τους, τόσο αυτoί που μαχαίρωσαν τον Άλκη, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί δηλαδή που φανάτισαν τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μη διστάσουν να μαχαιρώσουν τρία νέα παιδιά.



Την ίδια στιγμή, τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας μεγάλος χαμός στο προφίλ του Γιώργου Σαββίδη, γιου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, που προκαλεί με τα βίντεο και τις φωτογραφίες με τα μαχαίρια που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν και προκάλεσαν τώρα κατόπιν εορτής την παρέμβαση εισαγγελέα, για το ενδεχόμενο της υποκίνησης βίας.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου