Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς


 

Όσα απαράδεκτα ειπώθηκαν από τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα κινούνται εκτός του αξιακού κώδικα του Πρωθυπουργού και της παράταξης και δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μόλις έγιναν γνωστά όσα ειπώθηκαν για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 και τη λάθος αντίδραση του  Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό και ζήτησε εξηγήσεις.

Ο Σπήλιος Λιβανός είναι προσωπικός  φίλος του Πρωθυπουργού. Η αντίδρασή του, όμως στην επικίνδυνη επιπολαιότητα ενός δημάρχου και στα όσα απαράδεκτα ειπώθηκαν από τον κ. Δούκα για ένα τόσο τραγικό γεγονός, έπρεπε να είναι εντελώς διαφορετική.  Γι’ αυτό, δεν υπήρχε κανένα περιθώριο παραμονής του στην Κυβέρνηση.

Και αν η κίνηση του Πρωθυπουργού αιφνιδίασε, ήταν γιατί ανάλογη συμπεριφορά δεν έδειξε ποτέ η προηγούμενη Κυβέρνηση. Ο κ.Τσίπρας και τότε αλλά ακόμη και σήμερα δεν βρίσκει να  πει μια κουβέντα για τις ακραίες συμπεριφορές στελεχών του.

Νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς. Η θέση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν καλύπτεται.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου