Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Απίστευτο θράσος ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για το παραδικαστικό χωρίς ουσία



Όλοι οι δημοκράτες σε αυτή την χώρα παρακολουθούν άφωνοι τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ, την σήψη και την βρώμα που καλύπτει τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του.

Αντί να απαντήσει με ουσία στις αποκαλύψεις για τα αίσχη που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και η συμμορία του, την περίοδο της διακυβέρνησης τους, βγάζουν ανακοινώσεις χωρίς ουσία.

Ανακοίνωση για το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως σήμερα το iefimerida.gr, από το οποίο προκύπτει ο εκβιασμός που κατήγγειλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος ότι υπέστη από την τότε πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, εξέδωσε ο προκλητικός και ανήθικος ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016. Αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οφείλουν οι κάτοχοί του να το δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Από εκεί και πέρα, όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο Δημόσιο με τα 7 δις απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν».

«Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της ΝΔ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν βρίσκει να πει ΜΙΑ λέξη για την ουσία

«Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει να πει ΜΙΑ λέξη για την ουσία όσων συνταρακτικών αποκαλύπτονται στην επίμαχη συνομιλία! Ούτε μια λέξη, για τους εκβιασμούς, τις “βιβλιοθήκες” τους χρηματισμούς που περιγράφονται! Ισως για τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά να αποτελούσαν «κανονικότητα» επι των ημερών του, με βάση όσα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Αντί να απαντήσει, επιτίθεται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό. Με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει πλήρως την κα Θάνου, τον κ. Παπαγγελόπουλο και τις πρακτικές τους κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου