Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Αγανάκτησε που του έκλεψαν το κινητό και τραυμάτισε τους δράστες

 


Θύμα κλοπής έπεσε ένας κάτοικος Καλλιθέας, σε μια περιοχή που η εγκληματικότητα καλπάζει.

Λίγο πριν τις 23:15 του Σαββάτου (12/2) στην Καλλιθέα ένας 25χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει, σύμφωνα με το newsbreak.gr.

Ανέβηκε στο διαμέρισμα του και διαπίστωσε ότι είχε αφήσει το κινητό του στο αυτοκίνητο, όπου κατέβηκε να το πάρει. Βρίσκοντας το αυτοκίνητο παραβιασμένο και το κινητό να λείπει, θυμήθηκε ότι λίγο πριν βγει από το αυτοκίνητο του είχε δει μια παρέα νεαρών να περιφέρεται στην περιοχή.

Ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμα και με την χρήση άλλου κινητού, επιχείρησε να εντοπίσει το κλεμμένο κινητό. Η εφαρμογή του έδινε στίγμα σε άλλη περιοχή της Καλλιθέας και συγκεκριμένα ένα χιλιόμετρο μακριά.

Βρήκε αυτούς που του είχαν κλέψει το κινητό και αποφάσισε να τους καταδιώξει μόνος του, με ολέθριες συνέπειες, όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια.

Όταν έφτασε εκεί, είδε στον δρόμο τον έναν από τους τρεις νεαρούς τους οποίους είχε δει νωρίτερα έξω από την πολυκατοικία του και χωρίς να διστάσει τον εμβόλισε με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, πρόκειται για έναν 16χρονο οποίος έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές του άκουσε ο 20χρονος αδερφός του 16χρονου όταν είδε τι είχε συμβεί απο το μπαλκόνι, κατέβηκε στον δρόμο και επιτέθηκε στον 25χρονο οδηγό του αυτοκινήτου πετώντας του μια πέτρα στο παρμπρίζ.

Τότε ο 25χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε και αυτόν. Στο σημείο βρισκόταν και ο τρίτος της παρέας ο οποίος δεν ενεπλάκη στο επεισόδιο.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αλλά και ο 16χρονος για την κλοπή του κινητού.

Ο μεν ένας οδηγήθηκε στο κρατητήριο της Ασφάλειας Καλλιθέας, όμως ο 16χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με τον κίνδυνο να χάσει το πόδι του, καθώς από τον εμβολισμό του υπέστη πολύ βαρύ τραυματισμό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου