Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Χριστοδουλοπούλου «Πρέπει να προετοιμαστούμε -Να μπούμε σε όλους τους θεσμούς του κράτους με δικούς μας ανθρώπους»



Το ακροαριστερό καθεστώς σε όλο του το μεγαλείο!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του αυτό ήθελαν και αυτό θέλουν, έτσι και γίνει και πάλι το λάθος. Όνειρο τους η ίδρυση καθεστώτος για να μην τολμήσει κανένας να κουνηθεί και να μιλήσει

Πρώτος απο όλους ο Αλέξης Τσίπρας που έχει δηλώσει την πρόθεση του δύο φορές να ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ όλους τους αρμούς της εξουσίας.

Και από πίσω η Τασία Χριστοδολοπούλου λέγοντας «να μπούμε μέσα στους θεσμούς, και ειδικά στη Δικαιοσύνη, με δικούς μας ανθρώπους».

Η Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, τάζει και προτείνει «δικούς μας ανθρώπους» στη Δικαιοσύνη και τη Δημόσια Διοίκηση, κατ' αντίστιξη με τους «πρασινοφρουρούς», όπως τους αποκάλεσε, για τη δεύτερη φορά Αριστερά.

Την απίστευτη καθεστωτική ομολογία Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αν έρθει ξανά στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο. 

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μαζί με τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Καλογήρου που άλλαξε τον ποινικό κώδικα το 2019, μέσα σε μιά νύχτα για να γλιτώσουν την φυλακή σύντροφοι, είπε πώς «πρέπει να προετοιμαστούμε για να μην έχουμε εχθρικό περιβάλλον στη Δικαιοσύνη».

Το θράσος της Τασίας είναι, ότι υπερασπίστηκε και τις αλλαγές του ποινικού κώδικα που έγιναν μία νύχτα πρίν τις εκλογές, προκαλώντας περισσότερο την κοινωνία, υπέρ των κακοποιών και των συντρόφων της.

Απαξιώνοντας τους δικαστές η Τασία χαρακτηρίζοντας τους «αυτοί», δηλαδή οι δικαστές, «μας έκαναν επιθέσεις γιατί εμείς δεν είχαμε "ιστορία" στον χώρο της Δικαιοσύνης και ήταν όλοι τους ή δεξιοί ή ΠΑΣΟΚ».

Και συνέχισε δείχνοντας την ακροαριστερή καθεστωτική της νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο λέγοντας «ήταν λάθος που μπήκαμε στη λογική να κάνουμε γενικούς γραμματείς και διευθυντές με κριτήρια τα προσόντα τους», υποστηρίζοντας τη θέση πως οι θεσμοί του κράτους έπρεπε να στελεχωθούν μόνο με πρόσωπα που είναι πιστά στο κόμμα.

«Εμείς κάναμε διάφορες τομές που δεν ξέρω αν άξιζαν τον κόπο, κάναμε να γίνονται οι γραμματείς και οι διευθυντές αυτοί που θα είχαν τα προσόντα, ενώ είναι γνωστό πως όταν θες να κάνεις την πολιτική σου, πολύ περισσότερο εμείς που είχαμε ένα κράτος εχθρικό απέναντί μας, πρέπει να έχουμε ανθρώπους δικούς μας, να μπορούμε επιτόπου να τους επηρεάζουμε. Δηλαδή εγώ έχω κάτσει και έχω σκεφτεί τι έκανε το ΠΑΣΟΚ για να κυριαρχήσει το 1981 και γιατί τότε η ΝΔ μιλούσε για πρασινοφρουρούς. Είχανε ρίξει όλο το κόμμα μέσα σε όλους τους θεσμούς και προσπαθούσαν πραγματικά να τους ανατρέψουνε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Αυτό είναι νομίζω το μάθημα».

Ηχητικό :







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου