Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε δωρεά του Ιδρ. «Σταύρος Νιάρχος» για την κατασκευή Παιδιατρικού Νοσοκομείου

 



Απογοήτευση στους πολίτες για την άθλια αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Παρών» ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την κατασκευή Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, νέα αθλιότητα, εξέφρασε την αντίθεσή του στην ψήφιση της δωρεάς στη Βουλή, καθώς προβλέπεται η λειτουργία του νοσοκομείου ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και όχι Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, η αξιωματική αντιπολίτευση δήλωσε «παρών», παρά τη σημασία του έργου για τη δημόσια υγεία και τα παιδιά.

Υπέρ της επικύρωσης της σύμβασης μεταξύ του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου για την κατασκευή του «Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος», τάχθηκαν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, «παρών» δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά το ΚΚΕ, ενώ επιφυλάχθηκαν Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25.

Ο κ. Πλεύρης έψεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του, λέγοντας πως πρόκειται για «ιδεοληπτικού τύπου» αντιμετώπιση της δωρεάς, κάνοντας λόγο για «κεντρικής φύσεως επιλογή» καταψήφισης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου