Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Αρνήθηκε στον δήμο να κόψουν δέντρο, αλλά όταν έπεσε στο όχημά του ζήτησε αποζημίωση!


 

Κάτοικος Αλίμου αρνήθηκε στους υπαλλήλους του δήμου να κόψουν το δένδρο που είχε γείρει από το χιόνι και κρίθηκε επικίνδυνο.

Αποτέλεσμα το επικίνδυνο δέντρο έπεσε και πλάκωσε το αυτοκίνητό του και τώρα ζητά αποζημίωση από τον δήμο για τη ζημιά που υπέστη το αμάξι του, από το δέντρο που δεν ήθελε να κοπεί.

Αυτό το περιστατικό, δείχνει τη νοοτροπία πολλών συμπολιτών μας, περιέγραψε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. «Αρνητής κοπής;» ειρωνεύτηκε ο παρουσιαστής, και συμπλήρωσε: «Γίνετε κι εσείς αρνητής αποζημίωσης»!

Το συνεργείο του Δήμου Αλίμου είχε πάει να κλαδέψει κάποια δέντρα, όμως συνάντησε τις αντιδράσεις πολιτών και στελεχών της αντιπολίτευσης του δήμου. Ένας μάλιστα είχε πάρει αγκαλιά το δέντρο, με αποτέλεσμα τα μέλη του συνεργείου να αποχωρήσουν.

Η τύχη τα έφερε έτσι που την επόμενη μέρα ένα κλαδί από το συγκεκριμένο δέντρο έσπασε και έπεσε πάνω σε ένα Ι.Χ., το οποίο ανήκε στον άνδρα που είχε πάρει αγκαλιά το δέντρο και δεν ήθελα να κοπεί.

Με θράσος ο συγκεκριμένος πήγε στον δήμο και ζήτησε να αποζημιωθεί για τη ζημιά που υπέστη, για κάτι που ευθύνεται ο ίδιος και όχι ο δήμος όπως αποκαλύφθηκε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου