Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Προκλητική δικαστής αρνήτρια του κορονοϊού ανέβηκε στην έδρα χωρίς μάσκα

 



Τις έντονες αντιδράσεις των συναδέλφων της, αλλά και των συνηγόρων που παρίσταντο στο δικαστήριο για την εκδίκαση υποθέσεων, προκάλεσε η προκλητική στάση μιας αρνήτριας δικαστίνας, να μην φορέσει μάσκα κατά τη συνεδρίαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών το πρωί της Πέμπτης.

Με παρέμβαση ωστόσο της προέδρου της έδρας υποχρεώθηκε να φορέσει τελικά μάσκα και να ξεκινήσει η διαδικασία. Η εν λόγω προκλητική δικαστής, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiloges.tv, έχει χαρακτηρίσει κατά καιρούς δημόσια παράνομες και αντισυνταγματικες τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, ενώ έχει χαρακτηρίσει επικίνδυνα και αναξιόπιστα τα self test.

Για την υποχρεωτική χρήση μάσκας η προκλητική δικαστής είχε αναφέρει ενδεικτικά σε άρθρο της και μεταξύ άλλων ότι «Οι μασκοφόροι “σωτήρες” που μας επέβαλαν τη μάσκα (ίσως για να μην είναι οι μοναδικοί) εκλιπαρούν “ανυπτόποδες και χαμαιευνοί” την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης να υπάρξει ειδική “νομοθετική πρόβλεψη περί ασυλίας του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού” προκειμένου να απαλλαγούν των ευθυνών τους κατά τη διαχείριση της πανδημίας, δεδομένης και της υψηλής θνησιμότητας των ασθενών».

Φυσικά και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη από τον Άρειο Πάγο, αναμένουμε την συνέχεια.

Σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρρών, Παναγιώτης Καρύπογλου, κάνει λόγο για δικαστή η οποία από την έναρξη της κρίσης πανδημίας, προκλητικά παραβιάζει τα μέτρα και παρά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες, «τυγχάνει ανοχής, όπως φαίνεται, απο τα ανώτερα κλιμάκια της Δικαιοσύνης».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου