Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ένας επικίνδυνος Τσίπρα γυρνάει την Ελλάδα, εξαπατά και παραμυθιάζει τον κόσμο


 




Αμετανόητος ψεύτης και απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας, δεν καταλαβαίνει τι γίνεται, δεν τον ενδιαφέρει εάν έχει απαξιωθεί από τον Ελληνικό λαό, δεν τον ενδιαφέρει που ο Σταύρος Κοντονής τον ξανά ξεφτίλισε και τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λές και τον κουρδίζουν, χωρίς ψυχή, χωρίς ίχνος συναίσθησης, γυρνάει την Ελλάδα και παραμυθιάζει τους πολίτες μήπως βρει καινούργια θύματα να εξαπατήσει.

Εάν δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, που εξαπατώντας βγήκε για κακή τύχη της Ελλάδας πρωθυπουργός, με όλα αυτά που λέει κάνει και είχε έκανε 4,5 χρόνια διακυβέρνησης, θα είχε πάει φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, εμφανίστηκε στην Κοζάνη, και εκτός της προσπάθειας του να εξαπατήσει σε θέματα οικονομίας, δεν τοποθετήθηκε καθαρά ούτε για την πανδημία και τα μέτρα, είπε ψέματα και εξαπάτησε όσους πήγαν να τον ακούσουν.

Είναι τόσο συνειδητά απατεώνας, που παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι τα πιο κραταιά συστήματα υγείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πρωτοφανή πίεση και στέλνουν ασθενείς ακόμα και σε άλλες χώρες, παρέβλεψε επίσης εσκεμμένα το γεγονός ότι η μια μετά την άλλη κυβερνήσεις σ’ όλο τον κόσμο, λαμβάνουν μέτρα ανάλογα με αυτά που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση μας για την ανάσχεση της πανδημίας. Με λίγα λόγια ενώ ξέρει τι γίνεται, λέει ψέματα χωρίς ίχνος ηθικής για όλα, για τα πάντα και δεν ντρέπεται καθόλου, ο τελειωμένος πολιτικά αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανικανότητα του να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, και η ανικανότητα του να αντιπαρατεθεί με ένα σοβαρό πολιτικό όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον κάνει να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ευρώπη, που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο, και έχει γίνει και πάλι παράδειγμα προς αποφυγή από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια για την οικονομία, τις επενδύσεις, την υγεία να κοροιδέψει όσους περισσότερους μπορέσει μήπως και επιβιώσει πολιτικά, γιατί ξέρει ότι η ανικανότητα του είναι φανερή στους πολίτες και το πολιτικό του τέλος έχει έρθει ευτυχώς για την Ελλάδα.

 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου