Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Άρθουρ :Σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα οι κρατούμενοι περιμένουν τους δολοφόνους γονείς

 


Ο νόμος και η δικαιοσύνη της φυλακής, για αυτούς που δεν τους ανέχεται ούτε ένας σκληρός κακοποιός, περιμένει τους δολοφόνους γονείς του Άρθουρ.

Η υπόθεση της δολοφονίας του μικρού Άρθουρ Λαμπίνιο- Χιουζ έφτασε στο τέλος της, με την καταδίκη της μητριάς του, της 32χρονης Έμα Τάστιν, αλλά και του πατέρα του, του 29χρονου Τόμας Χιουζ.

Η Τάστιν κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του 6χρονου αγοριού, που σόκαρε τη Μεγάλη Βρετανία. Όπως αποδείχθηκε, το αγόρι κατέληξε μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του από την Τάστιν, στις 17 Ιουνίου του 2020, μετά από μήνες συστηματικής κακοποίησης. Εκείνη την ημέρα, η μητριά του αγοριού είχε χτυπήσει το κεφάλι του θύματος επανειλημμένα σε μια σκληρή επιφάνεια, κυκλοφορώντας στη συνέχεια φωτογραφίες με το βαρύτατα τραυματισμένο παιδί, όσο εκείνο ψυχορραγούσε μες στο σπίτι.

Ο πατέρας του παιδιού κρίθηκε επίσης ένοχος για τη συμμετοχή του στην συστηματική κακοποίηση του Άρθουρ, καθώς και για το γεγονός ότι ενθάρρυνε συνέχεια την Τάστιν να το κακοποιεί η ίδια, στέλνοντάς της μηνύματα όπως «Ξεκίνησε να του σκάβεις τον λάκκο» και «Απλά τελείωσέ τον». Τα μηνύματα αυτά παρουσιάστηκαν και στο δικαστήριο.


Ένας πρώην σύντροφος της Τάτιν, διατηρώντας την ανωνυμία του, μίλησε στη Daily Mail για την ψυχοσύνθεση της γυναίκας και τη σχέση της με τα παιδιά εν γένει:

«Δεν είχε κανένα μητρικό ένστικτο. Ο μόνος λόγος που ήθελε παιδιά ήταν για την προσοχή που προσελκύουν ως νεογέννητα αλλά και για να εισπράττει επιδόματα. Όταν όμως η προσοχή έσβηνε και έμενε μόνη με κάποιο παιδί στο σπίτι, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι η Τάτιν «Είναι ένα ανελέητο αρπακτικό. Είναι μια μαύρη χήρα. Ρουφάει τη ζωή από οποιονδήποτε άνδρα βρίσκεται δίπλα της». Στο δικαστήριο ακούστηκε επίσης ότι η Τάτιν αντιμετώπιζε τον μικρό Άρθουρ ως θήραμα γιατί είχε κάτι που αυτή ήθελε, δηλαδή τον πατέρα του.

Τόσο η Τάτιν, όσο και ο πατέρας, Τόμας Χιουζ, βρίσκονται ήδη στη φυλακή, εν αναμονή απαγγελίας της ακριβούς ποινής που θα κληθούν να εκτίσουν, και προστατεύονται γιατί δεν θα έχουν καλή μοίρα απο τους συγκρατούμενους τους.

Η Τάτιν, έχει νιώσει την οργή των συγκρατούμενων αφού, διαμαρτύρεται ότι οι συγκρατούμενές της εκφράζουν ήδη την οργή τους γι’ αυτήν, πετώντας της αλάτι κατά πρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τάτιν, ένα απο τα βασανιστήρια που χρησιμοποιούσε για το παιδάκι ήταν να το δηλητηριάζει με αλάτι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου