Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο

 


Ένας συνδυασμός ψυχικών καταστάσεων στις οποίες βρέθηκαν τα δυο αδέρφια, Βασίλης και Καλλιόπη, πιθανόν να είναι η εξήγηση στο να δώσουν τέλος στη ζωή τους μέσα στο διαμέρισμά τους στο Νέο Ηράκλειο χθες το πρωί. 

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι τα δυο αδέρφια 34 και 30 ετών αντίστοιχα αυτοκτόνησαν, αφήνοντας σημειώματα στα οποία εξηγούσαν ότι έβαλαν τέλος στη ζωή τους με δική τους ευθύνη χωρίς να είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος για την τραγική τους απόφαση.

Ο θάνατος των δυο νέων ανθρώπων έχει παγώσει την γειτονιά τους στο Νέο Ηράκλειο όπου ζούσαν, αλλά όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, ο θάνατος της μητέρας τους πριν από εφτά μήνες και ύστερα από μάχη με τον καρκίνο τους είχε επηρεάσει ψυχολογικά μη μπορώντας να το διαχειριστούν. 

Τα δύο αδέλφια άφησαν πίσω τους ακόμα ένα αδελφό και τον συνταξιούχο πατέρα τους.

Τα σημειώματα τα οποία βρέθηκαν, εξυγίαναν τους δύο θανάτους, και μάλιστα ανέφεραν ότι οι αυτόχειρες το έκαναν με δική τους ευθύνη και κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη.

 Τα δυο παιδιά έμεναν στην τριώροφη οικογενειακή πολυκατοικία και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνεργα, ενώ συντηρούνταν από τον τρίτο αδερφό τους.

Ο τρίτος αδελφός ζει στην ίδια πολυκατοικία και είναι αυτός που είχε αναλάβει να συντηρεί την οικογένεια, ενώ ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.

Με βάση τα στοιχεία, τα δύο αδέρφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας λίγο πριν τις 10 το πρωί. Εκεί κάθισαν σε έναν καναπέ, με τον ένα απέναντι στον άλλον και με μια καραμπίνα αυτοκτόνησαν.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 30χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδελφό της και έπειτα να αυτοκτόνησε. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι και οι δύο να αυτοκτόνησαν με την καραμπίνα στα χέρια τους. Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξουν οι καταθέσεις του αδερφού και του συνταξιούχου πατέρα της οικογένειας, παράλληλα τα δυο σημειώματα τα οποία βρέθηκαν θα εξεταστούν και από γραφολόγο μιας και είναι πανομοιότυπα και μοιάζει ο γραφικός τους χαρακτήρας για να διαπιστωθεί εάν γράφτηκαν από ένα άτομο και ποιο ήταν αυτό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου