Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Έγινε ξανά πρωτοσέλιδο στην Τουρκία ο ανθελληνισμός Τσίπρα - Εκφράζει τις θέσεις των Τούρκων

 



Χουριέτ: «Κατηγορίες Τσίπρα προς Μητσoτάκη: Γιατί εξοπλιζόμαστε; Θα γίνουμε μήπως υπερδύναμη;»

Με το να γίνει ξανά πρωτοσέλιδο ο Τσίπρας, και να γράφει Τούρκικη εφημερίδα ότι εκφράζει τις θέσεις των Τούρκων, δείχνει το πόσο ανεύθυνος και επικίνδυνος ανθέλληνας είναι.

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στους Έλληνες πολίτες η νέα πρωτοσέλιδη, εμφάνιση Τσίπρα που έχει ως αιτία την προβολή θέσεων που αρέσουν στην τουρκική πλευρά. 

Ο ανθελληνισμός Τσίπρα μέσα στην βουλή όταν ανεύθυνα ρώτησε τον πρωθυπουργό : «γιατί εξοπλιζόμαστε; Θα γίνουμε μήπως υπερδύναμη;» δείχνει ότι ο ακατάλληλος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν διστάζει να βάλει κατά της χώρας του για να κάνει αντιπολίτευση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι καταψήφισε ο επικίνδυνος Τσίπρας μαζί με το κόμμα του τις αμυντικές δαπάνες της χώρας, που την κάνουν ισχυρότερη και υπολογίσιμη δύναμη στην μεσόγειο.

Η συμπεριφορά Τσίπρας μας θυμίζει τις εποχές που ήταν υποχείριο της Μέρκελ και πρόδωσε την Ελλάδα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας!! Όταν ήταν το απόλυτο τίποτα και γελωτοποιός του Ερντογάν, θέλοντας να δείξει σε ξένα κέντρα ότι εγώ είμαι εδώ κρατήστε με στην εξουσία και θα κάνω ότι θέλετε.

Κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει και πάλι ο Τσίπρας, δείχνοντας ότι είναι εύκολος, και κλείνει το μάτι σε όποιον τον πάρει στα σοβαρά, δείχνοντας έτοιμος να ξεπουλήσει τα πάντα αρκεί να βάλουν και πάλι τον ανεπαρκή, επικίνδυνο και ανίκανο στην διακυβέρνηση της χώρας, για να ξανά γυρίσουμε στην ξεφτίλα και την υποταγή.



Το «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στην υπερψήφιση των αμυντικών δαπανών στον Προϋπολογισμό του 2022, ενθουσίασε για μία ακόμη φορά την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αρχηγός του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, επέκρινε σφοδρά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις αμυντικές δαπάνες, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2022 στο κοινοβούλιο. Οι εξοπλιστικές δαπάνες, 515 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2020 εκτοξεύτηκαν στα 2,5 δισ. ευρώ φέτος, προβλέπεται να φτάσουν τα 3,3 δισ. ευρώ το 2022. Ο Τσίπρας είπε : «Γιατί αυτός ο αγώνας εξοπλισμών; Γιατί το κάνουμε;»

Αυτή είναι η ξεφτίλα Αλέξης Τσίπρας, επικίνδυνος και ανεύθυνος!!


Κ.Β.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου