Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

11,5 μονάδες μπροστά η Ν.Δ. - Ανεβαίνει το ΚΙΝΑΛ - Ο Τσίπρας σε απόγνωση ζητάει εκλογές για να χάσει

 


Είναι τραγική η κατάσταση του απεγνωσμένου Αλέξη Τσίπρα, που ενώ όλα είναι σε βάρος του, ζητάει εκλογές ξέροντας ότι θα τις χάσει. Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ήθελε εκλογές, ξέροντας ότι θα τις χάσει, και αυτό γιατί όσο περνάει ο καιρός, είναι βέβαιο ότι το ΚΙΝΑΛ θα τον φτάσει στις δημοσκοπήσεις μέχρι τις εκλογές του 2023 και ίσως τον περάσει.

Αύξηση τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων για το ΚΙΝΑΛ δείχνει και η δημοσκόπηση της εταιρίας Alco που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό το Open και μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να ενισχύεται μετά και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία, καθώς καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση.



Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει απώλειες 2,5% και η ΝΔ 0,7%, ενώ η διαφορά του κυβερνώντος κόμματος από την αξιωματική αντιπολίτευση καταγράφεται στις 11,5 μονάδες.



Ο Αλέξης Τσίπρας, σε πλήρη απαξίωση συνεχίζει και σε αυτή την δημοσκόπηση να παλεύει με τον κανένα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι και πάλι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποτιμάται θετικά από το κοινό καθώς 40% των ερωτηθέντων απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Δείτε την δημοσκόπηση σε κάρτες :














0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου