Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

GPO: Στις 11 ποσοστιαίες μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

 


Σε μια δύσκολη για τον τόπο και την κυβέρνηση συγκυρία, με την πανδημία να παραμένει βραχνάς, αλλά και την ακρίβεια να προκαλεί μεγάλες αβεβαιότητες στους πολίτες, η ΝΔ με 35,5% (ποσοστό αυξημένο κατά 0,2% από την προηγούμενη μέτρηση), διατηρεί προβάδισμα 11 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 24,5%(που χάνει μισή ποσοστιαία μονάδα από την προηγούμενη μέτρηση). 

Τα συγκριτικά στοιχεία ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνουν το γιατί η κυβέρνηση προηγείται, και είναι ξεκάθαρο ότι φταίει η ακατάλληλη επιλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ, που παραμένει ακόμα και είναι αγκάθι για το κόμμα. 

Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης έχει μεγάλη υπεροχή στα ερωτήματα για το ποιος γνωρίζει καλύτερα τα θέματα της οικονομίας (45,7% έναντι 25,1% του κ. Τσίπρα), ποιος μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα την οικονομική κρίση (43,7% έναντι 28,8%) και ποιος μπορεί να φέρει νέες επενδύσεις στη χώρα (50,4% έναντι 18,8%). 

Αυτό δείχνει ότι η φαιδρή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, δεν αφήνουν περιθώρια στους πολίτες, από το να στηρίξουν μια σοβαρή κυβέρνηση και ένα σοβαρό πρωθυπουργό.

Η δημοσκόπηση σε κάρτες :












0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου