Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Κωλυσιεργία από το υπουργείο παιδείας στο θέμα βιασμού της εκπαιδευτικού

 


Απαράδεκτη κωλυσιεργία από τον υπουργείο παιδείας στην περίπτωση καταγγελίας βιασμού σε εκπαιδευτικό από τον προϊστάμενο της.

Το σκάνδαλο είναι ότι ο φερόμενος σύμφωνα με την καταγγελία της εκπαιδευτικού, βιαστής παραμένει στην θέση του και υπογράφει και μετακινήσεις.

Την μετακίνησή της από το γραφείο όπου εργάζονταν, σε σχολείο στην περιοχή της Λάρισας, υπέγραψε ο προϊστάμενός της, τον οποίο καταγγέλλει για βιασμό η 44χρονη εκπαιδευτικός, σε μία υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο.

Η κοινοποίηση της σχετικής απόφασης έγινε στην 44χρονη μόλις την περασμένη Τρίτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας που έχει προκαλέσει σάλο.

Την ίδια ώρα, ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Απόστολου Τζαμαλή, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από τους άντρες του Εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. που θα εξετάσουν το φόρεμα το οποίο φορούσε η 44χρονη την επίμαχη νύχτα, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει γενετικό υλικό του καταγγελλόμενου.

Ήδη πάντως η πλευρά της καταγγέλλουσας είχε αποστείλει το φόρεμα σε ειδικευμένο ιδιωτικό εργαστήριο, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ιχνών και σπερματικών υγρών.

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στην κοινωνία για την καθυστέρηση του Υπουργείου Παιδείας για την εκκίνηση της προαναγγελθείσας πειθαρχικής προκαταρκτικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ώς δράστης να παραμένει στην θέση του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου