Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Πίπεν: Ο Τζόρνταν κατέστρεψε το μπάσκετ

 


Πικραμένος από την παρουσίαση του στο Last Dance εμφανίζεται ο Σκότι Πίπεν, ενώ σε απόσπασμα από το το βιβλίο του με τίτλο «Unguarded» κατηγορεί τον Μάικλ Τζόρνταν ότι κατέστρεψε το μπάσκετ, σημειώνοντας ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχει εμφανιστεί ποτέ.


«Μπορώ να φτάσω μέχρι και να πω ότι ο Μάικ κατέστρεψε το μπάσκετ. Στη δεκαετία του 1980 έβλεπες στα γήπεδα μπάσκετ όλους τους παίκτες να κυκλοφορούν την μπάλα, να πασάρουν και να βοηθούν την ομάδα. Αυτό σταμάτησε στη δεκαετία του 1990. Τα παιδιά ήθελα να γίνουν σαν τον Μάικ. Βέβαια, ο Μάικ δεν ήθελε να πασάρει, δεν ήθελε να παίρνει ριμπάουντ ή να μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ήθελε όλα αυτά να γίνονται για εκείνον. Γι’ αυτό ανέκαθεν πίστευα πως ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχει δει ποτέ το μπάσκετ. Κάνει τα πάντα στο γήπεδο κι ενσωματώνει αυτό που πραγματικά είναι το παιχνίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του.

Ο Πίπεν σημειώνει ότι στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το Netflix υπήρχε μία… αγιογραφία του Τζόρνταν, ενώ για τον ίδιο υπήρχαν αιχμές ότι δεν ήταν αφοσιωμένος στους Σικάγο Μπουλς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου