Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Τσίπρας σε απόγνωση έβαλε ζιβάγκο μήπως μοιάσει στο Ανδρέα και γελάει ο κόσμος


 

Δεν έφτανε η πλήρη απαξίωση του Αλέξη Τσίπρα απο τον ελληνικό λαό, έρχονται και τα νέα νούμερα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί και το ΚΙΝΑΛ να ανεβαίνει σε νούμερα.

Η απόγνωση του Αλέξη Τσίπρα και της Κουμουνδούρου φάνηκε από μία φωτογραφία από την περιοδεία του Τσίπρα στη Θράκη, μία φωτογραφία του με ζιβάγκο και κινήσεις χεριών που να θυμίζουν Ανδρέα Παπανδρέου.

Στα social media όμως, που όλοι πλέον δίνουν μεγάλη σημασία και το επιτελείο του κ. Τσίπρα μεγαλύτερη, η φωτογραφία έγινε viral, και οι χρήστες γλέντησαν με την νέα ξεφτίλα απόγνωσης του Αλέξη Τσίπρα. 

Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με ζιβάγκο από την περιοδεία του στη Θράκη επισκίασε όχι μόνο την περιοδεία, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή για την εξεταστική που θέλει να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά των δημοσκοπικών εταιριών, αλλά μόνο για το 2019, και όχι για την περίοδο διακυβέρνησης του Τσίπρα που θέλει η Νέα Δημοκρατία, και όλοι αναρωτιούνται τι φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ένα είναι σίγουρο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ Ανδρέας Παπανδρέου όσα ζιβάγκο και να βάλει γιατί δεν τον βοηθάει το IQ του και δεν έχει το ίδιο πολιτικό βάρος. Ούτε προοδευτικός μπορεί να γίνει επειδή φόρεσε ζιβάγκο και μια συμβολή αρκετά ξεφτιλίζεται πρέπει να τον λυπηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου