Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Διευθυντής σχολείου στον Άλιμο άφησε τα παιδιά χωρίς θέρμανση θεωρούσε προσβλητικό να γυρίσει τον διακόπτη



Με ένα βίντεο το οποίο δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αποκαλύπτει την άθλια συμπεριφορά ενός διευθυντή σχολείου στον Άλιμο.

Τα παιδιά στο σχολείο έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση καθώς ο διευθυντής του σχολείου αρνείτο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα γιατί το θεωρούσε προσβλητικό να γυρίσει τον διακόπτη της θέρμανσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κονδύλης στο εν λόγω βίντεο βρίσκεται στην σχολική μονάδα και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται ο καυστήρας αποκαλύπτοντας πως ο διευθυντής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν έχει ανάψει την θέρμανση γιατί «είναι "προσβλητικό" και "μειωτικό" για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου!».

Ο δήμαρχος Αλίμου τονίζει πως «δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό... Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές».

Όπως αναφέρει στο βίντεο, η δημαρχιακή αρχή θα προσφύγει στον αρμόδιο εισαγγελέα «για την αθλιότητα που διαπράχθηκε, να ταλαιπωρούνται τα παιδιά, και να ταλαιπωρείται η λειτουργία της σχολικής μονάδας μέσα σε αντικανονικές συνθήκες χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος».

Παράλληλα ο κ. Κονδύλης σημειώνει πως καλεί την υπουργό Παιδείας να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή γιατί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις είναι συνενοχή.

Δείτε το βίντεο:


-1:40
Πατήστε για να το παρακολουθήσετε στο Facebook
·
Ακολουθήστε
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkondylis.a%2Fvideos%2F590576858698332%2F&show_text=0&width=267" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Αντιγραφή
Μάθετε περισσότερα για την ενσωμάτωση βίντεο στο Facebook στον ιστότοπο για προγραμματιστές.
Κώδικας ενσωμάτωσης
Κοινοποίηση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου