Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τι παραδέχθηκε το κάθαρμα ο πατέρας του 6χρονου Άρθουρ που βασανίστηκε μέχρι θανάτου


 

Το κάθαρμα ο πατέρας του άτυχου Άρθουρ έχει παραδεχθεί ήδη στο δικαστήριο ότι για να τιμωρήσει το παιδί του, του προκαλούσε πόνο χρησιμοποιώντας σημεία πίεσης πάνω στο σώμα του, ουσιαστικά αντιγράφοντας τεχνικές που είχε μάθει παρακολουθώντας βίντεο για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με το κάθαρμα, ασκούσε πίεση σε αυτά τα σημεία για 10-15 δευτερόλεπτα, προκειμένου να «επαναφέρει» στην τάξη το παιδάκι.

Όταν η συνεργός του καθάρματος και σύντροφός του του έστελνε ηχητικες καταγραφές με τον μικρούλη να κλαίει γοερά όταν εκείνος έφευγε από το σπίτι, ο Τόμας Χιουζ απαντούσε με μηνύματα όπως «άνοιξέ του τον λάκκο», «θα του κόψω τον λαιμό» και «όταν γυρίσω σπίτι ο μικρός την έβαψε». 



Σε άλλα μηνύματα που είχε στείλει έγραφε στην συνεργό μητριά του αγοριού να «τον πετάξει έξω με τα σκουπίδια», ενώ εξαπέλυε κι άλλες σωματικές απειλές για τον γιο του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα βασανιστήρια του Άρθουρ δεν είχαν τελειωμό. Εκτός από τη συναισθηματική κακοποίηση, όπως το να κομματιάζουν με ψαλίδι μπροστά του τα αγαπημένα του μπλουζάκια και την αγαπημένη του κουβέρτα, υπήρχε λεκτική και σωματική βία, στέρηση τροφής, απομόνωση για ώρες ολόκληρες και υπερβολικά αλατισμένα φαγητά που δηλητηρίαζαν τον οργανισμό του άτυχου μικρού.



Τέτοιου είδους καθάρματα δεν έχουν καλό τέλος στις φυλακές, και αυτό ισχύει και για τον παΤΕΡΑΣ, και την συνεργό του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου