Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Νεκρή η 23χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο

 


Τραγική είναι η κατάληξη στην αναζήτηση της 23χρονης Φωτεινής Μπακογιώργου που εξαφανίστηκε στις 8 Οκτωβρίου από την περιοχή της Κυψέλης.

Η σορός της νεαρής γυναίκας, η οποία ήταν μητέρα τριών μικρών παιδιών και έγκυος 6 μηνών, εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας την ημέρα της εξαφάνισής της, ωστόσο παρέμενε στα αζήτητα στο νεκροτομείο και ταυτοποιήθηκε προχθές, 23 Νοεμβρίου. 

Σε ανακοίνωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο είχε εκδώσει και missing alert, ανέφερε ότι «ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021 καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. 

Σήμερα 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη, μέσω της εκπομπής της Φως στο Τούνελ, ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος».  

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου