Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Εισαγγελική παραγγελία για τον τσαρλατάνο Επόπτη που οδήγησε την γυναίκα σε θάνατο

 


Η δράση του εγκληματία τσαρλατάνου επόπτη υγείας φτάνει στο τέλος της.

Η δράση όλων αυτών των εγκληματικά ανεύθυνων τσαρλατάνων, θυμίζει την δράση του "γιατρού" που η δίκη γίνεται αυτές τις ημέρες, και έδινε ματζούνια σε καρκινοπαθείς με αποτέλεσμα να πεθαίνουν επειδή τους έπειθε και τον άκουγαν.

Τα επιχειρήματα και η δράση του επόπτη υγείας, στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης, και άργησε να επέμβει γιατί ο συγκεκριμένος από την αρχή της πανδημίας παίρνει στον λαιμό του ασθενείς με κορονοιό.

Η δράση του στη Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή μίας γυναίκας. Μιας ασθενούς που τον άκουσε όταν της έλεγε να  υπογράψει για να αποφύγει τη διασωλήνωση. Ο κορονοϊός της στοίχισε τελικά τη ζωή. Το βράδυ μετά τις αποκαλύψεις, υπήρξε τελικά εισαγγελική παρέμβαση…

Ο εγκληματικά ανεύθυνος και τσαρλατάνος επόπτης υγείας, έκανε εκπομπές στο διαδίκτυο, ανέβαζε τις απόψεις του στα social media και έφτασε στο σημείο να προτρέψει γυναίκα ασθενή να μην δεχθεί τη διασωλήνωση που σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν η τελευταία της ελπίδα.

Το αποτέλεσμα ήταν να εξανεμιστούν και οι τελευταίες ελπίδες και η 51χρονη να πεθάνει στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που νοσηλευόταν. Αφού παρά τις προσπάθειες των στενών συγγενών της, να την μεταπείσουν, τα χέρια των γιατρών ήταν δεμένα.

Ο επόπτης τσαρλατάνος ομολόγησε μπροστά στην κάμερα ότι είναι από εκείνους που απέτρεψαν πολίτες να εμβολιαστούν, διαδίδοντας τα ψευδή επιχειρήματα των αρνητών.

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA». Ο ίδιος, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει, παρουσιάζει ως πιθήκους που του επιτίθενται ιερείς, αστυνομικούς, γιατρούς και δικαστές και μάλιστα τους αντιμετωπίζει μόνος του, ενώ δε διστάζει να προχωρήσει σε μια ακραία και απαράδεκτη ανάρτηση με κρεμάλες.

«Γιατροί,  Δικαστές και Εισαγγελείς, αστυνόμοι, Ορθόδοξοι επίσκοποι, αυτοί είναι που παρέδωσαν τα οφίκια του Υψίστου, στην υπηρεσία του διαβόλου» έγραφε ο τσαρλατάνος επόπτης. 

Πριν από ενάμιση μήνα ο πρώην επόπτης υγείας σε κανάλι που διατηρεί στο YouTube, ανέβασε βίντεο με τίτλο «Μασκοφορία: Παγκόσμιο Τελετουργικό».

Σε αυτό αναφέρει πως η χρήση μάσκας είναι βλαπτική και επαναλαμβάνει τα ανήκουστα επιχειρήματα των αρνητών περί βασανιστηρίων. Σε άλλο ιστολόγιο που απηχεί τις ίδιες απόψεις, υπάρχει κείμενο του πρώην επόπτη υγείας με ημερομηνία 31/12/2020 στο οποίο καλεί τον στρατό να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας συλλαμβάνοντας πολιτικούς, δικαστές αλλά και τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Το ανησυχητικό είναι ότι κανένας δεν τον παρακολούθησε ώστε να τον καταγγείλει απο την αρχή, με αποτέλεσμα ο τσαρλατάνος να συνεχίζει ανενόχλητος και ακάθεκτος.

Τελικά, κάλιο αργά παρά ποτέ, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος διέταξε γενικευμένη και επείγουσα εισαγγελική έρευνα, για τη δράση του εγκληματικά ανεύθυνου τσαρλατάνου επόπτη υγείας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου