Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Τσίπρας - Ηλιόπουλος και ηγετική ομάδα βάζει σε περιπέτειες τον ΣΥΡΙΖΑ με νέα σκάνδαλα

 


Δεν είναι λίγοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που ανησυχούν με την τακτική της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, να καταγγέλει ανυπόστατα πράγματα, και οι καταγγελίες να γυρνάνε επάνω του, κάνοντας περισσότερο κακό στο απαξιωμένο κόμμα.

Κρίση πανικού έπιασε τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν άκουσε ότι η κυβέρνηση συναινεί σε διερεύνηση για τις δημοσκοπήσεις αλλά από το 2015. Για να μην δείξει ότι τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας στον ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε και απέδωσε «κίνηση πανικού» της κυβέρνησης την ενδεχόμενη διεύρυνση για την περίοδο πριν το 2019.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο πανικός είναι έκδηλος στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα αναγκαστούν να ανοίξουν και πάλι στόματα να αποκαλυφθούν νέα σκάνδαλα που αφορούν στημένες, καραστημένες δημοσκοπήσεις. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο κατώφλι των ειδικών δικαστηρίων για χειραγώγηση Μ.Μ.Ε. και δικαιοσύνης και μάλιστα ο ένας από αυτούς θα έρθει αντιμέτωπος και με το νέο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ που αφορά την χειραγώγηση δημοσκοπήσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φανερά εκνευρισμένος που ενώ πήγε να ανοίξει όπως νόμιζε λάκο στην κυβέρνηση και πέφτει ο ίδιος αναφέρει : «Η ΝΔ μέσα στο πανικό της διαρρέει πως θα ζητήσει δήθεν διεύρυνση του πεδίου εξέτασης και πριν από τη δίκη της θητεία» και ρωτά: «Γιατί άραγε; Υπήρχε λίστα Πέτσα πριν το 2019; Και αν υπήρχε, γιατί εδώ και δυο χρόνια δεν σύστησε εξεταστική, αφού έχει τη πλειοψηφία ο κ. Μητσοτάκης;».

Και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με πόνο ψυχής «Σε κάθε περίπτωση της απαντάμε: Καλοδεχούμενη κάθε διερεύνηση. Ας ψηφίσουν, λοιπόν, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκτός των βουλευτών της αντιπολίτευσης και οι βουλευτές της συμπολίτευσης. Και ας αποφασίσει η Επιτροπή που θα συσταθεί να διερευνήσει τυχόν χειραγώγηση ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων με κρατικό χρήμα, χωρίς χρονικούς περιορισμούς».

Κλείνοντας απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό: «Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για τα δικά του πεπραγμένα;».

Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί και πάλι στην δίνει τον σκανδάλων και των αποκαλύψεων για τα έργα και τις ημέρες επί διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα και την συμμορία που ηγείται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου