Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Δεν επισκέφτηκαν ποτέ θύμα τρομοκρατίας, η κακοποιού, επισκέφτηκαν όμως την οικογένεια Ρομά

 


Καθημερινά αποδεικνύουν στον ΣΥΡΙΖΑ, πόσο ρατσιστές είναι με τους Έλληνες πολίτες, του νομοταγείς πολίτες και πόσο υπολογίζουν την ασφάλεια της χώρας.

Είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει στην πολιτική ζωή του τόπου, υποκριτές, ξετσίπωτοι, αντρόπιαστοι και παράλληλα απελπισμένοι που δεν τους έχει απαξιώσει ο κόσμος και ψάχνουν ψήφους σε Ρομά, αλλοδαπούς και κακοποιούς.

Δεν επισκέφθηκαν κανένα θύμα τρομοκρατίας, κανένα θύμα αλλοδαπού κακοποιού, όπως την οικογένεια της Μυρτώ. Δέν επισκέφτηκαν ούτε τον πρώην πρωθυπουργό κ Παπαδήμο που έπεσε θύμα συντρόφων τρομοκρατών.

Δέν επισκέφτηκαν ποτέ ούτε έναν απο τις οικογένειες των θυμάτων της ΜΑΡΦΙΝ, που έκαψαν σύντροφοι αντιεξουσιαστές.

Δέν επισκέφτηκαν ποτέ οικογένειες πυροσβεστών που έχασαν την μάχη πάνω στο καθήκον, αστυνομικών που έδωσαν την ζωή τους για να προστατέψουν πολίτες.

Δεν επισκέφτηκαν ποτέ κανέναν από τις οικογένειες των 102 που έκαψαν στο Μάτι.

Είναι όμως παρόν και στηρίζουν πάντα κακοποιούς, Ρομά, αλλοδαπούς, συντρόφους αντιεξουσιαστές κτλπ.

Τώρα πήγαν στον καταυλισμό των Ρομά για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια ενός παραβατικού ανθρώπου ο οποίος ζει παραβατικά από την ηλικία των 14 ετών, και αφού επιτέθηκε στους αστυνομικούς.



Μάλιστα δίνοντας σώου υποκρισίας και ξεφτίλας, εξέφρασαν την βαθιά θλίψη και συμπαράστασή του στην οικογένεια του 20χρονου Νίκου Σαμπάνη, που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Πέραμα, Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε επικεφαλή τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο, που επισκέφθηκε τον καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Αυτοί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, επικίνδυνοι για τον τόπο και τους πολίτες, είναι μεγάλη ντροπή για την χώρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου