Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Παρουσιάστηκε ο 15χρονος Ρομά κακοποιός που διέφυγε μετά την αιματηρή καταδίωξη


 

Στα δικαστήρια Πειραιά παρουσιάστηκε ο 15χρονος Ρομά κακοποιός που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο καταδίωξαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μέχρι το Πέραμα.

Όπως υποστήριξε ο Ρομά κακοποιός ο οποίος ήταν αυτός, όπως ισχυρίστηκε, που οδηγούσε το επίμαχο αυτοκίνητο πρώτα πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και στη συνέχεια έπεσε πάνω τους με το ΙΧ.

Ισχυρίστηκε δασκαλεμένος και προκλητικός ότι «Εγώ οδηγούσα. Μόλις σταματήσαμε βάλαμε τα χέρια ψηλά και μας πυροβόλησαν». Σύμφωνα με τον ίδιο «από το Αιγάλεω δεν σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε μην μας σκοτώσουν. Είχαμε πάρει μόνο το αμάξι» κατά τον Ρομά κακοποιό είχαν πάρει μόνο το αμάξι θεωρώντας ότι η κλοπή αμαξιού δεν είναι σοβαρό αδίκημα, ούτε ότι οδηγούσε παραβιάζοντας με κλεμμένο όχημα όλα τα κόκκινα φανάρια βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές πολιτών.

Περιγράφοντας ακατάλυπτα ο Ρομά κακοποιός και σίγουρα χωρίς να ισχύει αυτό που είπε αρχή ότι είχαν τα χέρια ψηλά είπε ότι «σταματήσαμε με το λεωφορείο μούρη με μούρη, αυτοί άφησαν τα μηχανάκια. Πρώτα πυροβόλησαν και μετά πέσαμε πάνω τους και οι μηχανές δεν είχαν επάνω επιβάτες».

Στην ερώτηση γιατί έπεσε πάνω στις μηχανές της ΔΙΑΣ είπε ότι το έκανε «γιατί χτύπησαν τον φίλο μου που ήταν συνοδηγός. Στις μηχανές έπεσα μόλις πυροβολήσανε για να φύγω επειδή πυροβόλησαν τον φίλο μου για να πάμε σπίτι».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου