Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ και δήθεν για τον θάνατο του Ρομά προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος οι αντιεξουσιαστές

 


Όλοι γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από στημένα επεισόδια εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ρομά και για κάθε Ρομά, αντίθετα είναι άλλα τα συμφέροντα για να δημιουργούνται επεισόδια.

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, από ομάδα αγνώστων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη μία τη νύχτα, οι δράστες βγήκαν από τον χώρο της Πανεπστημιούπολης και πέταξαν βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.



Εως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Νωρίτερα έγιναν επεισόδια σε Εξάρχεια και ΑΣΟΕΕ και η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε συλλήψεις 6 ατόμων.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 6 προσαγωγές στα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν σε Εξάρχεια και ΑΣΟΕΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

«Σε συνέχεια σημερινής Ανακοίνωσης, σχετικά με συγκέντρωση-πορεία στο κέντρο της Αθήνας και επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων στην οδό Σόλωνος, ανακοινώνεται ότι οι έξι (6) προσαχθέντες», συνελήφθησαν, αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωση της

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για τα αδικήματα της απόπειρας σωματικών βλαβών, απείθειας, αντίστασης και παράβασης του Νόμου περί όπλων και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου