Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε περιπέτειες - Ποιοι φοβούνται ότι η εξεταστική θα τους οδηγήσει φυλακή


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι μπορεί να παίξει και πάλι με καταγγελίες νομίζοντας ότι έτσι θα κερδίσει πόντους.

Παράλληλα νομίζει ότι έτσι θα εκφοβίσει τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, ώστε να του δίνουν κανένα ποσοστό παραπάνω στις επόμενες δημοσκοπήσεις.




Η αλήθεια όμως είναι ότι έγινε η αρχή για κάτι μη αναστρέψιμο για τον ΣΥΡΙΖΑ, για νέες αποκαλύψεις, σκάνδαλα, λεφτά, στημένες εφημερίδες και δημοσκοπήσεις περιόδου 2015-2019.

Αυτό το δήθεν της Κουμουνδούρου: «Εμείς δεν φοβόμαστε, φοβάστε εσείς;», δεν ισχύει καθόλου, αντίθετα κάποιοι πλέον ανησυχούν μην βρεθούν στην φυλακή, από τις λάθος ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την καταγγελία για χειραγώγησης της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν θυμόταν τα αίσχη που έχει διαπράξει για να επηρεάσει την κοινή γνώμη το διάστημα που ήταν κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι έγινε τότε, και είναι ώρα να το μάθει και ο Ελληνικός λαός, εξού και η αντεπίθεση «ας συζητήσουμε για το τι έχει γίνει στη χώρα από το 2015 και μετά».




Ήρθε η ώρα να καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι η πολιτική των ήπιων τόνων, ειδικά με αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει, γιατί στην Κουμουνδούρου με πρώτο βιολί τον απαξιωμένο και τελειωμένο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα, είναι φαιδρά νούμερα που δεν υπολογίζουν τις συνέπειες σε βάρος τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο πανικό του, που δεν μπορεί ο απαξιωμένος Τσίπρας να πάρει κεφάλι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους, να γίνουν αποκαλύψεις, και πάλι κάποια στελέχη και συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη (δεν είναι η πρώτη φορά).



Έχουμε και λέμε για ΣΥΡΙΖΑ, Βοσκοτόπια, εξωχώριες εταιρείες, στημένες εταιρίες δημοσκοπήσεων φάντασμα και στημένες δημοσκοπήσεις, εκατομμύρια που χάνονταν στην πορεία για να στηθούν εφημερίδες, εταιρείες που είχαν φτιάξει κάτι μετακλητοί στο Μαξίμου εκείνη την περίοδο, μαζί με ορισμένες ομάδες φοιτητών, στενών συνεργατών υπουργού και συνεργάτη του κ. Τσίπρα, και άλλα πολλά  επιτέλους θα αποκαλυφθούν.




Τέτοια εξεταστική δεν έπρεπε να αργήσει δυόμιση χρόνια, έπρεπε να έχει προταθεί από την Νέα Δημοκρατία, δεν έπρεπε να περιμένει τον ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τον λάκο μόνος του, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου