Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζουν τα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ να είναι γιάφκα κακοποιών αντιεξουσιαστών

 


Ήταν Νοέμβριος του 2019, όταν η κυβέρνηση έδειξε όρεξη να τελειώνουμε με ακροαριστερούς κακοποιούς που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια. Έγινε επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση στο εσωτερικό του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στα τρία δωμάτια του υπογείου, που τελούσαν υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές. 

Οι χώροι όπως και σήμερα που δεν έχει αλλάξει τίποτα, αποτελούσαν «ορμητήρια» κακοποιών αντιεξουσιαστών για επεισόδια και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων και στους οποίους γίνονται προπαρασκευαστικές ενέργειες καθώς και αποθήκευση ή παρασκευή αντικειμένων και μηχανισμών που χρησιμοποιούνται στις επιθέσεις αυτές.




Στους χώρους του υπογείου κινούνται και μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης είχαν βρεθεί κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face, ρούχα-υλικά αμφίεσης για κάλυψη χαρακτηριστικών, πυροσβεστήρες, διαρρηκτικά εργαλεία, μπουκάλια με έφλεκτο υλικό για μολότοφ, φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου και κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες.

Από τότε και δύο χρόνια μετά, τα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ παραμένουν γιάφκα κακοποιών αντιεξουσιαστών, με κίνδυνο τις ζωές φοιτητών.

Ο χώρος του υπογείου αποτελεί την «έδρα» αντιεξουσιαστών με την ονομασία «Στέκι της ΑΣΟΕΕ», υπάρχει καθημερινή παρουσία από τουλάχιστον 10-15 επικίνδυνους κακοποιούς αντιεξουσιαστές. 





Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν μπεί τελικά η αστυνομία πανεπιστημίων και δεν υπάρξει σοβαρός έλεγχος στα πανεπιστήμια, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας φοιτητών απο ακροαριστερούς κακοποιούς που αλωνίζουν ανενόχλητοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου