Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο - Ρομά ο πατέρας



Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι 8χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη Ρόδο.

Διατάχθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα η αφαίρεση της προσωρινής επιμέλειας από τη μητέρα του, που σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει και η ίδια από νοητική στέρηση.

Λόγω νοητικής υστέρησης του παιδιού, η εξέτασή της, χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δεν υπήρξε διαφωτιστική.

Πιθανολογήθηκε ότι οι κακοποιήσεις προήλθαν από αντικείμενο, φέρεται το παιδί να έχει «παράπονο» με συγγενικό του πρόσωπο, που είναι αυστηρό, αλλά δεν έχει προκύψει με βεβαιότητα ακόμη αν υπάρχει δράστης καθώς και η ταυτότητά του.

Η μητέρα προσπάθησε να πουλήσει το τελευταίο της παιδί με τον Ρομά σύντροφό της που είναι και πατέρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 8χρονο κορίτσι πηγαίνει σε ειδικό σχολείο στη Ρόδο, ενώ οι γονείς της 8χρονης είναι σε διάσταση, με τον πατέρα της να λείπει καθώς εργάζεται ως ναυτικός.

Η μητέρα της 8χρονης, η οποία φέρεται να έχει ομοίως νοητική υστέρηση, έχει τέσσερα παιδιά από δύο διαφορετικούς συντρόφους, ο τελευταίος είναι Ρομά.

Τον περασμένο Απρίλιο, έφερε στον κόσμο το τελευταίο της παιδί με τον Ρομά σύντροφό της το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να πουλήσουν κάτι το οποίο απετράπη.

Μόλις αυτή η πληροφορία έφτασε στις αρχές ξεκίνησαν να παρακολουθούν την οικογένεια οι κοινωνικές υπηρεσίες του νησιού.

Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε την μικρή και τα δυο της αδέλφια, η θεία της η οποία φωτογράφισε τη μικρή με το κινητό της, να έχει σημάδια στο σώμα της.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου