Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δημοφιλέστερος πολιτικός ο Μητσοτάκης - Δέν τραβάει ο Τσίπρας

 



Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός παραμένει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγράφοντας μικρή μείωση της δημοφιλίας του, με το 44% να δηλώνει πως «σίγουρα ή μάλλον συμπαθεί» τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata.



Ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με ποσοστό 34%, δεν φαίνεται να αντλεί οφέλη από τη φθορά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με ποσοστό 32%, η Φώφη Γεννηματά με ποσοστό 26%, ο Γιάννης Βαρουφάκης με ποσοστό 23%, ενώ τελευταίος σε συμπάθεια μεταξύ των πολιτικών αρχηγών καταγράφεται ο Κυριάκος Βελόπουλος, με ποσοστό 11%.



Μεταξύ των προσώπων της κυβέρνησης, ως τα δημοφιλέστερα στο ευρύ κοινό – ανεξαρτήτως εκλογικής προτίμησης – καταγράφονται ο Νίκος Δένδιας με 69%, ο οποίος συνεχίζει την ανοδική πορεία στις θετικές εντυπώσεις, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 60%, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με 47%, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Βασίλης Κικίλιας με 39% έκαστος.



Σχετικά με τον ανασχηματισμό, η πλειοψηφία, σε ποσοστό 45%, δηλώνει ότι ούτε θα βελτιώσει, ούτε θα χειροτερέψει τη λειτουργία της κυβέρνησης, το 38% πιστεύει ότι θα χειροτερέψει τη λειτουργία της και μόλις το 14% ότι θα τη βελτιώσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου